reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

KASIAMAJ bobaski są to takie mAŁE paróweczki dla dzieci:-):tak:"Bobaski" To nazwa tych parówek nie słyszałas nogdy o takich:confused::confused:

reklama
ola nic się nie stało ;-) każdy może się pomylić :tak:
a ja dzisiaj posmarowałam młodej kromeczkę serkiem topionym hochlanda. bardzo jej smakowało :tak: poczekam do jutra na reakcję ale chyba będzie ok...
a jabłuszko? hmmm, troszkę zgryzła... jutro dam znowu ;-)

Ola po bobaskach Julka mi dostała takiego uczulenia na całym ciele że wyglądała jak by miała różyczkę!!!:szok: Obrzydliwe są te parówki...:no:
Całe szczęście po kilki dawkach Zyrtecu i wapna przeszło...
Bardziej mam przekonanie do tych z atestem Morlin aczkolwiek parówka, to parówka... :baffled:

A z przekąsek to u nas też Juniorki, wafelki suche, chrupki itd... czasem Delicję chapnie z ławy albo inne nasze (a raczej moje) przysmaki... ;-) wszystko dla ludzi ;-)
Aaa skłamałabym ostatnio ulubioną bo zakazaną przekąską jest Pedigree Junior :szok::-D jak tylko wparuje do kuchni to chap z miseczki i zęby zaciska żebym nie zabrała :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Paula-o rany!!!-ale Julka ma upodobania smakowe :-D:-D:-D żeby karmę jeść????:laugh2:
aha-co do karmy to nie dawaj psiakowi tylko chappy-czy jak to się pisze??/-bo wątroba psom wysiada i padają.:-(my dajemy Friskies junior albo arona.(ale to tak na marginesie) bo to wątek o dzieciach.:tak::-):-p

hehe paula Julcia wie co dobre!:-) A w koncu juniorki produkowane z mysla o najmlodszych;-)

Tez nie na temat wtrace, ale kiedys w jakims programie o dietach widzialam, ze psie konserwy czesto sa zdrowsze, mniej tluste i bardziej ozdywcze niz konserwy dla ludzi!!:szok::szok::szok:

Paula smieszna ta Twoja Julcia:-D:-DU mnie Bobaski są pycha :tak:u mnie nie ma zadnego uczulenia ale wiesz kazde dziecko reaguje na wszytsko inaczej:-):tak:U nas tez piszkopty:tak:A Dajecie petitki????albo te Misiokpty z Nestle???Ja maczam małym Biszkopciki z Bobofrucie tzn daje do miseczki rozdrabniam i zalewam bobofrutem dla nich hitt:tak:pychaa!:-)sprubujcie

Ostatnia edycja:
Ola-ja daję Kubie petitki-ale te zbożowe chyba się zwą 3zboża??? te- z zielonym nadrukiem na opakowaniu (nie te mleko i miód)-i smakują mu.co do miśkoptów-nie daję bo tam jest kakao-raz zjadł i go wysypało.:tak:
ale może u Was będzie inaczej???

Są rozne smaki Misiokpotów i o ile sie nie myle nie w kazdych jest kakao?/:confused:jak to jest wiem o jakie ci chodzi:-):tak:Tez je daje..Polecam to z Bobotrutem:tak:Pychaa a herbatki jakies dajesz?? i mleczko???:-)

reklama
I prawidłowo z cyca najlepsze i najzdrowsze:tak:ja karmie cycem a dokarmiam Bebilonem:-)potem wkleje dodam zdjeice do albumu jak moj maly palaszowal dzisiaj mamusi obiadek:-D:-)narazie lece bo mam gosci za godzinke pogadamy:-)

Do góry