reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
z niekapka chyba też niełatwo
ja ostatnio patrzyłam na uchwyty do butelek bo mały jak pije to przyma butelkę więc może sam juz by trzymał

Soidka herbatka z kopru rzeczywoscie nie jest jakas super pyszna, ale moze Lukaszek ja polubi tylko na poczatku troche sie zdziwil smakem. Ja mialam 2 koprkowe z Hippa i Bobovity i chyba w smaku Bobovita lepsza tylko Hipp latwiejszy w przygotowaniu bo sie letnia woda zalewa a Bobovite trzeba bylo wrzatkiem i studzic. Rumiankowa tez nie najlepsza w smaku, moim zdaniem nawet gorsza, jablko z melisa Bobovity tez takie sobie bez rewelacji, ale moj Kubus pije wszystkie jak mu sie chce pic i nie wybrzydza. Moze sie przyzwyczail. A kiedys probowalam Bobovity pomaranczowa od 5 m-ca i ta jest pyszna, sama moglabym ja pic, ale ze to cytrus to poczekam z nia i dam jak przyjdzie 5 m-c.

Co do buelek i smoczkow Aventa to tu najgorsze jest to ze jak chcesz sobie kupic mala butelke np do podawania herbatki to w niej jest juz smnoczek 1 i nawet jak potrzebujesz z innym to nie ma. Trzeba dokupic oddzielnie smoczek o odpowiednim numerze i zmienic. Nie wiem jak jest z innymi firmami ale dla mnie to glupota. Powinni sprzedawac same butelki bez smoczkow zeby mozna bylo dokupic sobie taki jaki nam potrzebny. Troche to denerwujace bo bo mam w ten sposob w domu kolekcje smoczkow.

A ja dzis kupilam soczek jablkowy Bobofruit bo jakos mi sie z dziecinstwem skojarzyl. Do tej pory dawalam malemu Bobovity (nie bardzo mu smakowal) i Gerbera (lepiej mu lezal) a dzis na probe otworzylam wlasnie Bobofruita. Rozrobilam mu troszke woda (70 soku i 30 wody) i maly wypil jednym tchem cale 100 :szok:. Nie wiem czy mu bardziej smakowal czy mu sie pic chcialo. Szkoda ze tylko jeden soczek tej firmy mialam, musze dokupic.

Jutrzenka Julka też pije Bobofruit. One są delikatne w smaku, i już nie rozrabiam z wodą. Dla mnie Gerbera (klarowny) smakował jak taki zwykły z kartonu. Za ostry, intensywny smak miał...

Poza tym to Bobofruity też chyba Gerber produkuje.

reklama
Do góry