Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Asiacur 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

. Moj maly glodomorekNowością w brzuszku mojego maluszka ostatnio był czosnek. Chciałam sprawdzić, czy z kubkami smakowymi mojego dziecka wszystko w porządku. Dawałam mu sok z cytryny, a on się nie krzywił nic a nic. Więc wygniotłam troszkę czosnku ( za namową jednej mądrej osoby) i dałam mu ociupinkę posmakować. I już wiem! Czuje smaki.
Głupia mamuśka;-);-);-)

A nawet lubi potrawy z nim

prawdziwy facet;-)nowością w brzuszku Marcelka była ostatnio mega kwaśna ogórkowa:-) Mały nawet sie nie skrzywiłprawdziwy facet;-)
wczoraj jadła z tatusiem żołądki drobiowe 
bleee... 

jakie te nasze małolaty cwane... albo od razu krzyczy "am!!!" i nie ma dyskusji. 

no własnie zawsze jak widza jedzenie to am i moja to sie patrzy i czasem T nie wie o co chodzi a ona na niego krzyczy hihihihiihiJulka też próbuje wszystkiego no chyba że się chowamy z jedzeniem. Taka żyrta jest skubana...wczoraj jadła z tatusiem żołądki drobiowe
bleee...
Jak nas widzi z jedzeniem to woła "da" a jak się zapytam "co dać" to ona od razu "am"jakie te nasze małolaty cwane... albo od razu krzyczy "am!!!" i nie ma dyskusji.
No i dostała na spróbowanie danonka. Smakował baaardzo. Jak ja jem Danio to też mnie objada...![]()