reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
szkoda mi go bo on nic nie może żadnych słodyczy heheh no to chyba nawet dobrze ale widze że z checia by wsunął jakis serek może spróbuje sojowe

MY PARÓWKI JADMY ALE ZADKO
A CO DO JOGURTÓW TO MALA WSUWA TEZ DLA DOROSŁYCH TZN DANIO TE DUZE I SIE ZAJADA
A MAM PYTANKO CZY WASZE MALUCHY JEDZA PŁATKI OWSIANE KUKURYDZIANE???? BO MÓJt WSUWA I MAŁA POSMAKOWALA I AZ SIE ZA NIMI TRZESIE

elcia chrupki (płatki) kukurydziane wsypuję młodej w miseczkę i sama chrupie, rozwala, bawi się a owsiankę jemy błyskawiczną na mleku z bobovity (dobrze reguluje trawienie)

no to z paróweczkami się jeszcze wstrzymam :sorry: te dla dorosłych to sam łój a nie wiem co jest w dziecięcych :sorry:

kurcze dzieci zawsze lubiły parówki, i zawsze sie dzieciakom parówki dawało..szybko i wygodnie..tymczasem chyba nikt nie zastanawiał sie nad tym czym jest parówka....z czego jest zrobiona...:sorry::baffled::rofl2:

no ale jakbysmy sie mialy zastanawiac nad wszystkim co jemy to....
no wlasnie

paweł kilka razy jadł paróweczkę cielęcą.i bardzo pawłowi smakuje;-)jednakze za czesto nie mam zamiaru dawac:sorry:

jogurty wcina z chęcią..i to te dla dorosłych a jakbardziej zasmakował w jagodowym serku danio....:-)

u nas z nowosciami to troche wolniej idzie dlatego ze ja pracuje i nie mam kiedy mu tak podtykac. Moze babcia mu cos od siebie daje ale nie wiem

Z jogurtow to daje mu naturalny z owocami zmiksowanymi. Musze z tym danio sprobowac bo on nie chce jesc takicha tych gotowych kaszek, ostatnio tez kanapki mu nie ida :no:, jakis wybredny sie zrobil. Tylko obiady by jadl i owoce.
A i jogurty te z Gerbera lubi

Co do platkow to nie wiem nie dawalam a parowki casem daje cielece

mój z kolei ogólnie do jedzenia na nie:no:
ale jest coś co zawsze zje .... cycuś:-D no jeszcze uwielbia misiowe jogurciki nestle, danonki i danio też jadł :tak:hmmm ale tylko truskawkowe i waniliowe muszę zakupić jagodowe:laugh2:

reklama
A my nie jemy Ksawkowi nie smakują daje mu spróbować a on pluje:-D:-D
A serek u nas też jest Danio ale przeważnie bananowy i Monte tylko to chce jeść a i ostatnio zasmakowała mu jogobella poziomkowa:tak::-D

Do góry