reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
U nas dziś była pomidorówka na obiadek. Julci smakuje.

Nie wiem czy próbowałyście nowości NESTLE. Misiowy jogurcik.
Witamy na stronach NestléŽ

Pyszny! Od dziś Jula je na śniadanko ten jogurcik i robi niam, niam... :-D Jeden kubeczek tego jogurtu to 25% dziennego zapotrzebowania na mleko. Więc to jak butla.
Gorąco polecam!!!

Paula z tym jogurcikiem wszystkie pięknie tylko cena kosmiczna:szok::szok::szok::szok: 10 zł za cztery kubeczki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Niestety nie stać mnie na to:sorry:

Hipp to wogole przesadza z cenami. Te same rzeczy Gerbera czy Bobovity sa sporo tańsze. Moja szwagierka daje swojej ponad rocznej corci kaszke Hipp ta ze sloiczka bo ona innej nie chce a sloiczek ok 5 zl kosztuje to 150 m-czne na same kaszki a do tego zupki, deserki, soczki, herbatki. Nie wiem za co oni biora tyle kasy za taki male sloiczki :szok::szok:.

dlatego właśnie ja sama gotuję i jogurt też zacznę robić sama:tak::tak::tak: bo Tadeuszek dziś próbował jogurtu i mu smakowało:tak::tak::tak:

lekarka powiedziala mi ze mozemy dawac zwykly jogurt naturalny i dodac do niego owoce:-)na pewno wyjdzie zdecydowanie w taniej:tak:

no wlasnie bo tak sie zastanawiam czym on sie rozni od normalnego jogurtu??
no i jestem w szoku jesli chodzi o ceny ktore napisala jutrzenka!! nie wiedzialam ze w polsce takie sa drogie te sloiczki!! tutaj ciagle jakas promocja a teraz sa tez takie kubeczi w 4 pakach i kupujesz 3 czteropaki za 3 funciaki. chyba naprawde musicie sie wybrac tu na zakupy :) tylko sie nie zdziwcie bo tu sa inne smaki modne.

Stefanka u nas Hipp bardzo drogi. Nawet do 6 zl za sloiczek w Rossmanie gdzie wszysstkie sloiczki duzo taniej. Jak dla mnie to przesada :no::no::no:. Soczki po ponad 3 zl przy Gerberze po 2zl.

A i sa w Rossmanie te zestawa co Ann psala. Za 3 obiadki Gerbera jarzynki z kurczakiem i zupke z indykiem placilam po 5.49 za 3 sloiczki. Super cena polecam po normalnie jeden 2,89 kosztuje.

reklama
Ja już zupki sama gotuję.:tak: Są bez porównania lepsze od słoiczków. Wcale gotowanie nie jest jakoś strasznie pracochłonne. No i ten smak!!! Sama bym to wcinała.
A takiego miałam pietra przed pierwszym samodzielnym gotowaniem... hihihi... :-D

No i Jula jest dość specyficzna, bo za pierwszym razem jak zrobiłam obiadek to po każdej łyżce trząchała się strasznie bo było czuć drobne grudeczki, a drugim razem zmiksowałam na gładziutko i wcina aż się kurzy! :-D Więc grudeczki przeszkadzają, ale warzywka ugniecione widelcem wchłania momentalnie. I tak śmiesznie to żuje... :-D:-D:-D

Jutrzenka to nieźle ta Twoja szwagierka zostawia w sklepie gotówki. Kaszkę ze słoiczka :szok: szok.

Do góry