puszeknieokruszek
Fanka BB :)
Nie wiem, klikam we wszystko co się dapuszek a dołączyłaś już? BO Cie chyba nie widzę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem, klikam we wszystko co się dapuszek a dołączyłaś już? BO Cie chyba nie widzę
tak, chodzi o tą gównoburzę na forum. Tyle miesięcy pisałyśmy i nie było takich jazd aż do dziś…Mówisz o tym wpisie na forum? Czy coś innego się stało?
też nie mogę się doczekać. Dotarło do mnie, że każda z nas tak naprawdę może się rozpakować w każdej chwiliPostawiłyśmy granicę która nie spotkała się z zachwytem. Wszak nikt nie lubi być odrzucony. Chyba wszystko już zostało napisane, kto ma zrozumieć ten zrozumie, a na nierozumiejących nie ma co strzępić klawiatury. Kurz opadnie i będzie git![]()
Czekam na info od Zazuzi, to będzie nasz pierwszy forumowy maluszek aaaaaaa![]()
szkoda nerwówtak, chodzi o tą gównoburzę na forum. Tyle miesięcy pisałyśmy i nie było takich jazd aż do dziś…