Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a to ja nie wiedziałam że antybiotyk się podaje profilaktycznie przy każdej operacji, nigdy żadnej nie miałamAż idę na ovu zobaczyć czy coś tam jeszcze się zadziało
Ojejku a to nie chodzi o to że tym gbs bejbik zaraża się przechodząc przez drogi rodne więc jak przechodzi to się może zarazić, a przy cc podają profilaktycznie antybiotyk jak przy każdej operacji... ale to sama wymyśliłambędę 19.08 to się dopytam bo wtedy mam wizytę i ustalanie cc, w sumie mówił że wypisuje ostatnie badania ale to właśnie mam hiv, cmv itd. Bez gbs
Królowa_Śniegu zanim zaszłam w 1 ciąże tylko CC w trakcie 1 ciąży w połowie zaczełam sie nastawiać pozytywnie do SN i mój 1 SN był super. 2 też SN był mega intensywny, za intensywny, teraz jeszcze 3 tyyg temat był temat CC i przyjęłam to na klatę jak mus to mus, ma też swoje plusy CC zwłaszcza jak masz 1 . Świadomie z moimi doświadczeniami tylko SN no ale czy teraz 3 sn będzie ok to dam znać mam nadzieje po 20.08 |
Nutella my poszukujemy, ale nic nas nie urzeka. Co prawda będzie 2+2+ psiak, ale często wozimy dodatkowych pasażerów.Macie może samochody 7-osobowe lub większe? Zastanawiam się jak to rozegrać w rodzinie 2+3. Tak przymierzaliśmy ostatnio, żeby wsadzić do bagażnika wózek siostry i się okazuje, że do żadnego z aut już nic więcej nam nie wejdzie :/ Poważnie myślimy nad wymianą na większy, żeby też zmieścić jakąś babcie![]()