Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sierpień, czas wziąć się za porządki, przygotować córkę do szkoły i spakować walizkę.
No a sierpień na 99% jest mój - moja idealna data to 24.08I mamy już SIERPIEŃ![]()
goska03 to brzmi fajnie i trochę przerażająco. Ej dopiero wymiotowałam, bolały nas pachwiny i umawiałyśmy się na pierwsze wizyty u ginekologa a teraz nagle porody??? Zleciało to tak bardzo szybko, że ja w szoku jestem, serio!!!!
Moje poprzednie ciąże były zakończone w 41 i 40 tygodniu dlatego ja chyba się nie spieszę z niczym bo się nie nastawiam na wcześniejszy poród a jednak wiek już nie ten i trzeba chyba się spiąć. Mąż mi też mówi że pasuje chociaż tą torbę do szpitala ogarnąć
Nie wiem kto dodawał link do biustonoszy do karmienia z allegro ale mam pyt czy one mają fiszbiny? Bo w opisie nie znalazłam info a chce zamówić żeby przymierzyć w domu.