blador2
Fanka BB :)
w tym roku jest wyjątkowo, bo chyba nigdy latem nie słyszałam o tylu chorych. No i ostatnio znowu słyszy się sporo o covidzieKurcze młody mój gorączkuje od wieczora... noc nie przespana![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w tym roku jest wyjątkowo, bo chyba nigdy latem nie słyszałam o tylu chorych. No i ostatnio znowu słyszy się sporo o covidzieKurcze młody mój gorączkuje od wieczora... noc nie przespana![]()
11 i 8 ale naprawdę w tej ciąży nie przeszkadzali mi, wręcz na początku pomagali jak leżałam i nie byłam w stanie życia ogarniać.puszeknieokruszek - mi czas błogo i wolno mijał w pierwszej ciąży - największa zaleta 1 to to że nie ma "przeszkadzaczy".
No a moja we wrześniu 15lat - 180 wzrostu a przed chwila mówiła ciap ciap i kra kra ...także tyle o upływającym czasie, tyle dobrze że wyglądam na straszą siostrę nie matkę
Przypomnij ile maja Twoi?
a to tak pod tym względem luksus większy niż w 2 ciąży11 i 8 ale naprawdę w tej ciąży nie przeszkadzali mi, wręcz na początku pomagali jak leżałam i nie byłam w stanie życia ogarniać.![]()
selsey.pl