Oela91
Fanka BB :)
Ooo, dziekuje ze wracasz po rozbitkówCześć! Faktycznie mamy wątek prywatny. Ja nie ogarniam tematu dodawania nowych członków, ale poczekajciemoże uda się coś wykombinować
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo, dziekuje ze wracasz po rozbitkówCześć! Faktycznie mamy wątek prywatny. Ja nie ogarniam tematu dodawania nowych członków, ale poczekajciemoże uda się coś wykombinować
![]()
Jeszcze raz dziekuje! Właśnie wracam ze szczepienia, a prawie byłam gotowa wydać miliony w luxmedzieOlea, spróbuj w BaltiMed na Krzemowej w Gdańsku. Mnie tam zaszczepili. Mieli swoją szczepionkę. Potrzebne było tylko skierowanie od lekarza. Może się uda.
o Ja też poproszęCześć! Faktycznie mamy wątek prywatny. Ja nie ogarniam tematu dodawania nowych członków, ale poczekajciemoże uda się coś wykombinować
![]()