LadyCaro
Fanka BB :)
A jaka ilość ogolna? Może nadrabia dużą ilościąZe jest 1% prawidłowych plemników, reszta ma nieprawidłowa budowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaka ilość ogolna? Może nadrabia dużą ilościąZe jest 1% prawidłowych plemników, reszta ma nieprawidłowa budowe
Pewnie trochę daprzykro mi - a da się to poprawić?
U mnie w małym mieście generalnie nie ma takich przychodni i itak muszę dojeżdżać do większego miasta no a tam są słabi lekarze na pakiety a ja potrzebuję kogoś kto się zainteresuje a nie odbębni 15 minut i nara.rozumiem, bardzo mi przykro, że ten luxmed taki do dupy. A może jakas przychodnia z dobrym specjalista i gabinetem usg ma podpisaną umowę z Allianz albo PZU? Może by się opłacało tak całkiem prywatnie wykupić sobie taki pakiet?
a jak się czujesz? I jak chłop to zniósł?Pewnie trochę da
Nie mogę wstawić zdjęć wszystkie za duże przycięte tez, ech.A jaka ilość ogolna? Może nadrabia dużą ilością
Pyta, czy już ma sobie sznurek i kamień szykowaća jak się czujesz? I jak chłop to zniósł?
ale ze chce sobie do trzona przywiązać, żeby był dłuższy?Pyta, czy już ma sobie sznurek i kamień szykować![]()
Żeby o to mu chodziłoale ze chce sobie do trzona przywiązać, żeby był dłuższy?Powiedz mu, że to nie pomoże
![]()
600 milionow?? To nie ma sie czym martwić, serio.Nie mogę wstawić zdjęć wszystkie za duże przycięte tez, ech.
Glna ilości 600M/ proba
Ruch postępowy 60%
Ruchome 72%