Wika.00
Fanka BB :)
Tak w ogóle powiedzcie, że nie tylko ja się slinie na myśl o tym elektronicznym clearblue![]()
Robiłam i nic specjalnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Tak w ogóle powiedzcie, że nie tylko ja się slinie na myśl o tym elektronicznym clearblue![]()
fajny, tylko nie określa tygodnia jak ten clearblueDr. Max, tylko czułość 25 i długo klepsydra miga zanim wyskoczy napis - test dla cierpliwych
![]()
Test ciążowy Dr.Max Digital Pregnancy 25 mlu/ml
Kup teraz na Allegro.pl za 18,99 zł - Test ciążowy Dr.Max Digital Pregnancy 25 mlu/ml (12103864902). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!allegro.pl
ale za 19 zynklafajny, tylko nie określa tygodnia jak ten clearblue
oni teraz zmienili i te nowe są fioletowe właśnie jako owulakiNiebieskie to owulaki
to dziwneno właśnie niby nie, bo jest hcg![]()
Między innymi bardzo niskie AMH - ok 0,6ng no i endometrioza III/IV stopnia.A jakie są u Ciebie wskazania do in vitro?
oni teraz zmienili i te nowe są fioletowe właśnie jako owulaki
faktycznie! Masz rację, pomieszałam z premomJedyne jakie fioletowe widziałam to premom ale easy at home nie a ostatnio zamawiałam zestaw 100 owulaków plus 20 ciążowych
Nie ma co płakać nad mlekiem, które się nie rozlało kochanaU mnie cykl się skraca (z 33 na 30 dni), owu występuje szybciej. Myślałam że będzie środa/czwartek. A wystąpi raczej jutro/wtorek. A mąż na wyjeździe służbowym i dopiero jutro wieczorem rozpoczniemy starania. Ale może być za późnoi cykl stracony. Ehh płakać mi się chce