Calineczka92
Fanka BB :)
Ja tylko takich Ci życzę kochanaDziękuję, nie lubię niespodzianek ze strony swojego organizmu, ale pozytywną chętnie bym przygarnęła.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko takich Ci życzę kochanaDziękuję, nie lubię niespodzianek ze strony swojego organizmu, ale pozytywną chętnie bym przygarnęła.
O dziwo tutaj na patologii prawie nie rozmawiamy o naszych dzieciach i ciążach. Lecą tematy z pracy i życia prywatnego, anegdoty, dowcipy i czuje się jakbym wrocila na studiaNo właśnie tego się obawiam. Już ostatnio większa część spotkania to były dzieci. A reszta to praca i kredyty.
Nie wiem, czasem tęsknię za czasami, gdzie spotykało się ze znajomymi i gadało się o pierdach, kto z siebie debila na imprezie zrobił i kto ile wódki wypił i jakie pytania będą na egzaminie. Życie było łatwiejsze
To jak już tu siedzisz to napisz czy dalej jesteś w dwupaku czy już soloSorry, dziewczyny, pomyliłam wątki![]()
jako naczelny adwokat mówię: dwupak.To jak już tu siedzisz to napisz czy dalej jesteś w dwupaku czy już solo![]()
Przegięłaś ze stymulacją, co to znaczy, za długo, za duża dawka?
jako naczelny adwokat mówię: dwupak.
Jutro kolejna dawka emocji. I zobaczymy co dalejTo jak już tu siedzisz to napisz czy dalej jesteś w dwupaku czy już solo![]()
Jestem tak zarabistym adwokatem, ze mam swojego adwokata, który jest moją królową na dodatekjako naczelny adwokat mówię: dwupak.