Calineczka92
Fanka BB :)
No to w wierze, bo jednak ponad 5 to już jest sporo.teraz nie czuję jakiejś dużej różnicy między 1,6 a tym poniżej 2,5, ale pomiędzy 5 a np 2 już ogromną![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to w wierze, bo jednak ponad 5 to już jest sporo.teraz nie czuję jakiejś dużej różnicy między 1,6 a tym poniżej 2,5, ale pomiędzy 5 a np 2 już ogromną![]()
tzn ja też wiedziałam że wcale nie jest tak w wartościach bo gdy w Polsce miałam test robiony rano to było TSH 9.3 a 2 tyg później już w UK zrobili mi po 11 więc wtedy wiadomo że spadlo (było ok 5.2 więc też nie jakaś rewelacja)No niby według laboratoryjnych parametrów to się człowiek mieści, przy np.planowaniu ciąży patrzą na to inaczej, ale to też jest tak, że troszkę się zmieniło spojrzenie też na to. W którymś momencie bardzo się skupiono na tym.
Miałam tylko ogólnie napisane tsh 2.24 będę w styczniu u lekarza to powie mi co i jakA jak pozostałe parametry jeśli chodzi o tarczycę? Bo jeśli pozostałe są okej to samo tsh do 2.5 przy naturalnych jak najbardziej będzie w porządku![]()
w sensie więcej energii czy cos? Czyli jeśli wywalcze leki to może jednak w końcu posprzątam w domu?teraz nie czuję jakiejś dużej różnicy między 1,6 a tym poniżej 2,5, ale pomiędzy 5 a np 2 już ogromną![]()
Akurat mi przyszłyNie potrzebuję ktos, FertilMan mam na zbyciu 109 tabletek ważne do 2025r. Mojemu małżonkowi nie podpasowaly.
Tak, byłam nie do życia jak miałam powyżej 5w sensie więcej energii czy cos? Czyli jeśli wywalcze leki to może jednak w końcu posprzątam w domu?![]()
Bo oprócz tsh warto zrobić ft3, ft4, anty Tpo, anty TgMiałam tylko ogólnie napisane tsh 2.24 będę w styczniu u lekarza to powie mi co i jakdziekuje
![]()
A badalas kortyzol?U mnie właśnie kwestią wysokości TSH może być to że badania robię 7-7.30ale mam zalecone brać leki non stop mimo normy
Tak, był okA badalas kortyzol?