anyżowa
Fanka BB :)
Jenyyy kocham te praliny Lindor te kulki one są takie pyszne.Ja już tez dziś przepadałam ze słodkim
Podkradłam imieninowe praliny Lindor mężowiczekam na wyrok
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jenyyy kocham te praliny Lindor te kulki one są takie pyszne.Ja już tez dziś przepadałam ze słodkim
Podkradłam imieninowe praliny Lindor mężowiczekam na wyrok
![]()
Oooo smak dzieciństwa pyszne toO matko ja bym zjadła Kinder Country
Nie ma co mieć wyrzuty jak jest ochota to trzeba zjeść![]()
To życzę powodzenia i szybkiego uzyskania dwóch kresek. Powodzeniadziękuję ! Wierzę, że masz racje ! Tarczyca ok, jeśli chodzi o cukier musze skontrolować, ale nie zauważyłam żadnych objawów u mnie, zeby podejrzewać problemy z glikemiajednak wolę sprawdzić
![]()
HahahaTysiąc lat Cię nie widziałam![]()
Musimy się dogadać, ja nawet się szarpać nie będę, tylko poproszęchyba już Ci mówiłam coś na ten temat?nie będę żadnych skierowań brać, bo nie będę się szarpać
![]()
To ja będę sie modlić z Tobą, żeby Twoje plamienia nie wystąpiłyja oprócz czekania od owu do testowania mam po drodze jeszcze punkt zaczepienia - modle sie o brak plamień 7dpo![]()
Dzisiaj się zajadałam Kinder CountryO matko ja bym zjadła Kinder Country
Nie ma co mieć wyrzuty jak jest ochota to trzeba zjeść![]()
a ile Ci wyszła przy jakich widelkach? To bardzo prawdopodobne, bo prolaktyna jest wrażliwaJak teraz to czytam to widzę, że nie zachowałam higieny badania....może dlatego wyszła podwyższona![]()
Heja, jasne, witaj! Życzymy, żebyś szybko sobie stąd poszła(wiem, jak to brzmi, ale rozumiesz o co chodzi
)
a teraz się rozgość i zapraszamy![]()