reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Teraz jest już ok . Chociaż co niedziele musi być u mamci na obiadku . Mężu wgl jest bardzo rodzinny .
Jego mama myślała ze będzie mogła się wtrącać w nasz związek , kiedyś potrafiła 2x dziennie do mnie dzwonić ale przestałam odbierać tel , poznała już mnie i wie ze nie ma co sie do nas wtryniac i wypytywać nawet o moje zdrowie . Ogólnie jestem straszna zołza i bardzo rzadko odwiedzam teściów może 6x do roku max 🤭
bycie rodzinnym a wtrącanie się to są dwie różne sprawy i dobrze, że postawiłaś granicę. Moja teściowa była słabą matką, jest też słabą babcią ale to dzięki mnie ma lepszy kontakt z synem niż miała wcześniej.
A czy teściowa Twoja wie o staraniach?

reklama
Bardzo długo sobie odmawiałam alkoholu l, ale z czasem stwierdziłam że nie ma to sensu skoro starania trwają i trwają i trwają
Właśnie też tak myślę że to trochę sensu nie ma, chociaż jakieś tam obawy w głowie są. Ale z drugiej strony tyle kobiet zachodzi w ciążę przez "wpadkę", bez starań gdzie żadnych wyrzeczeń nie stosuje i zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci... No nic spróbuję podejść do tematu na luzie, tak jak mówicie, przecież nie wiadomo ile starania potrwają a trzeba żyć normalnie 😅

Najlepszego, spełnienia marzeń wszelkich i pomyślności!🎂🌺

@Lady With Cats
Excited Happy Birthday GIF by Kiki
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny😙.

Cześć dziewczyny! Wracam do Was po ciężkiej chorobie. 3 dni gorączki, do dzisiaj mega kaszel, zatkane ucho i słaba jestem cholernie. Szkoda ,że wszystko wypadło w dni płodne 🙄ale Cieszę się, że powoli mam comeback do żywych 💪
Wracaj do zdrowia 💪✊✊
Nie odmawiam sobie %, pizzy i innych rzeczy, na które mam ochotę pomimo diety, starań its bo bym zwariowała.
A nawet gdyby doszło do ew. zapłodnienia to zanim zarodek zacznie czerpać od mamy to co najlepsze mija jakiś czas.
Wszystko na luzie ale wiadomo z głową
I malo tego on z Ciebie ściągnie co najlepsze, nawet kiedy jesz fastfood i inne takie, nawet jak mu nie dostarczysz witamin, bo tak to działa, ewentualnie my zostaniemy na pograniczu witaminowym.

reklama
Ja testowałam wczoraj, była lipa ale wczoraj miałam trochę śluzu z domieszką koloru jasnobrązowego a potem dosłownie troszeczkę krwi, dosłownie 3 krople. Myślałam, że małpa się rozkręci ale po godzinie już od tego było czysto. Nie wiem, czy to coś zwiastuje, ale czekam cierpliwie, chociaż czuję się jakbym zaraz miała dostać okres 🤷🏼‍♀️

Do góry