reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dopiero usiadłam chwilę i Podczytuje Was chociaz nadrobić ciężko. Jeszcze w pracy mi ciśnienie podnieśli także też chętnie bym się winka napiła, ale jednak dla świętego spokoju powstrzymam się do @. Swoją drogą mam jakoś wyjątkowo dużo śluzu jak na tą fazę cyklu, zawsze przed @ raczej nie wyczuwam śluzu a teraz na potęgę🙄 organizm płata figle i albo podsuwa mi jakieś niestandardowe objawy albo ja zwracam uwagę na coś czego wcześniej nie dostrzegałam 😂

Też słyszałam o tej gornej granicy 2,5, chociaż moja lekarska mi powtarza że póki jestem w wieku rozrodczym to warto utrzymywać ten poziom poniżej 2.

Dla mnie nowością jest taki ból piersi , ktory odczuwam od 2 dni, bo przed @ owszem tez u mnie występuje ( jeszcze do niego 8 dni) ale nie aż taki i dziwi mnie trochę to jednocześnie i zastanawia...
Bo jeśli skutkiem bólu jest wzrost progesteronu, a on powoduje wzrost temperatury to czemu moja spadła az do 36.6 dziś ???

reklama
Tak tak dokładnie 🤣aż mi głupio bo zapomniałam tego słowa z tego wszystkiego 🙉🤣 nie myślałam nad tym co by mi to dało?
Mierzące temp.będziesz wiedzieć kiedy dokładnie była owu, mi w tym cyklu nie umieli wykryć, dzięki pomiarom wiem kiedy była, na tej podstawie robiłam badanie progesteronu i w tym cyklu wyszło mi pięknie.

Dla mnie nowością jest taki ból piersi , ktory odczuwam od 2 dni, bo przed @ owszem tez u mnie występuje ( jeszcze do niego 8 dni) ale nie aż taki i dziwi mnie trochę to jednocześnie i zastanawia...
Bo jeśli skutkiem bólu jest wzrost progesteronu, a on powoduje wzrost temperatury to czemu moja spadła az do 36.6 dziś ???
ja tam specjalista od temperatur nie jestem , nie zagłębiałam jeszcze dokładnie tematu (chociaz powoli dojrzewam do decyzji żeby od przyszłego cyklu zacząć mierzyć temp), ale faktycznie jest to dość nietypowe

Bo było zagnieżdżenie! Ja też miałam spadki, dopiero w 11dpo skok

reklama
Do góry