reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
to raczej sucho, ewentualnie po płodnych mam taki mleczny ale to nie zawsze
No ja wczoraj miałam nawet mokro, już myślałam, że może jakimś cudem organizm wraca do normy, ale choooooy, dzisiaj jak miałam legginsy to czułam, że mnie swędzi, drażni, obstawiam, że ta bakteria jeszcze niewybita.

A w jakich dniach go stosujesz? Olej, czy tabsy?
Tabletki mam, biorę po 6 dziennie, jak mam okazję i jak pamiętam. Biorę od pierwszego dnia okresu przez jeszcze kilka dni po. Potem zaczynam robić testy owulacyjne i jak jest słaby pasek to też biorę ale już nie po 6 ale na przykład po 2-3 tabletki. Powinno się go brać do owulacji, ale u mnie z tym kiedy ona jest jest różnie. Posiłkuje się testami owulacyjnymi :)
Z tym że faktycznie, po kilku dniach po okresie już nie ma potrzeby brać tych tabletek :)

reklama
Tabletki mam, biorę po 6 dziennie, jak mam okazję i jak pamiętam. Biorę od pierwszego dnia okresu przez jeszcze kilka dni po. Potem zaczynam robić testy owulacyjne i jak jest słaby pasek to też biorę ale już nie po 6 ale na przykład po 2-3 tabletki. Powinno się go brać do owulacji, ale u mnie z tym kiedy ona jest jest różnie. Posiłkuje się testami owulacyjnymi :)
Z tym że faktycznie, po kilku dniach po okresie już nie ma potrzeby brać tych tabletek :)
A jakich tabletek używasz? Sporo tego. Ja na śluz zaczęłam jeść siemię, ale efektu póki co nie widzę.

Do góry