Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maluszek przechodzi teraz lek separacyjny

budzi sie z placzem w nocy ,musze byc caly czas przy nim.A mialam jechac w srode na mecz Polska-Irlandia...to sam maz musi isc z bratek i moją mamą.Nie zostawie małego bo niewiadomo jak zareaguje na moją nieobecność.Mam nadzieję,że szybko mu przejdzie.Ten lęk trwa przez 4 tygodnie.A tak pozatym to ok.Pogoda tragiczna.Leje,wieje i jakoś tak dziwnie.Witajcie
Czy jest ktoś z Gorlic?
Ja jestem mamą prawie 3 letniego Kuby i przyszłą mamą (podobno) dziewczynki jeszcze bez imienia;-)

Najgorze że mały się poprzestawiał i często chodzi spać o 23 jak nie pózniej a wstaje już o 6-7 i nic nie pomaga..No ale dzisiaj poszedł o 19 normalnie sukces:-) I jak na razie spi a zdarzalo się że zasnął i się za 30 min budził i nadaktywność się włączała i padał po 24..A Tobie jak śpi?
Ale ogólnie marudny jest przez dzień,a to może jeszcze do tego mu ząbki idą.Kurcze u nas nie ma nawet jak na spacer wyjsc bo strasznie wieje.Bilety do Pl kupione:-)
Ciekawe jak mały zniesie podróż.Pierwszy raz samolotem