reklama
Mafu to możemy rodzić w podobnym terminie , ja mam niby na 27 październik ale spokojnie może się to przeciągnąć na listopad.
Właśnie słyszałam też o tej roztoce, ale musiałabym tam najpierw pojechać i obczaić bo ponoć trudno znaleźć dla mnie druga alternatywą jest Krynica, najchętniej to bym w Sączu chciała bo mieszkam niedaleko szpitala ale ehh opinie właśnie są nie najlepsze :/
asicka witaj i powodzenia!
Gdzie w Nowym Sączu można zrobić badania genetyczne?
Właśnie słyszałam też o tej roztoce, ale musiałabym tam najpierw pojechać i obczaić bo ponoć trudno znaleźć dla mnie druga alternatywą jest Krynica, najchętniej to bym w Sączu chciała bo mieszkam niedaleko szpitala ale ehh opinie właśnie są nie najlepsze :/
asicka witaj i powodzenia!
Gdzie w Nowym Sączu można zrobić badania genetyczne?
Tez słyszałam złe opinie o porodówce w sącz:/ ja jak bedę miała ,,kiedys rodzić" to chcę w krynicy chyba że cesarka to medikor bo tam mam lekarza swojego Dziś, jutro bądź pojutrze powinnam mieć okres... Ale jakoś dziwnie się czuję... Może sobie też wmawiam przez to, że miałam to jajeczkowanie o którym wspominałam ostatnio... :/ Ale dziwnie boli mnie bodbrzusze... A mój mąż ciągle mi mówi że mi piersi urosły wiec to mi dało do myslenia... No nic narazie czekam... Ehh..
Hej, jest ktos obecny ?
reklama
joanna_84 dawno mnie nie było... Tak wtedy właśnie się udało... To było moje pierwsze jajeczkowanie, które udało się uzyskać i akurat wtedy się stało!! Obecnie jestem na początku 7 miesiąca... Jestem bardzo szczęśliwa, że niedługo na świat przyjdzie moja córeczka wywalczona córeczka