Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja polecam Krynicę - rodziłam tam 2 razy, 2013 i 2011. Słyszałam też dużo dobrych opinii o Roztoce. Podobno robią tam znieczulenie. W Krynicy jest tylko gaz rozwesalający i to jak poprosisz zaraz przy przyjściu. Ja rodziłam bez i też dobrze było. Powodzenia
Gorlic nie polecam :/ Chociaż od niedawna podają gaz rozweselający, więc może zmienili podejście...
Przyjaciółka rodziła w Roztoce i bardzo sobie chwali. Znajoma 2x w Krynicy i raz w Roztoce i też sobie chwali
Interesują mnie odpowiedzi kobiet z Nowego Sącza, które w latach 2009-2013 urodziły dziecko i z tego powodu zawiesiły swoją działalność zawodową (czyli były zatrudnione w czasie ciąży, a po porodzie skorzystały z urlopu macierzyńskiego/wychowawczego lub całkowicie zrezygnowały z pracy).