Hashimotka
Początkująca w BB
alex.nikita! Ja też 'leczę się' dopiero od miesiąca, choc tak na prawdę Hashimoto wyleczyc się nie da, zalecza się jedynie objawy. Moja endokrynolog jest zdania żeby próbować. Wiem, że wrazie czego to nie ona będzie przechodzić przez piekło tak jak ja, ale staram się wierzyć, że wie co radzi. jej zdaniem mój największy problem to nastawienie psychiczne, że powinnam je zmienić. Łatwo powiedzieć skoro tak samo jak chcę tak samo się boję... 
Co do braku mocy to rzeczywiście też często mam spadki formy, teraz przynajmniej mam na co zgonić :-). Po tych tabletkach na tarczyce przez pierwsze kilka dni miałam niezłego kopa. albo to siła perswazji albo rzeczywiście mój organizm tak bardzo się ucieszył, ze dostał to czego mu brakowało. Teraz już nie odczuwam takich pozytywnych doladowań, ale po wynikach będzie widać, czy nie trzeba zwiększyć dawki.
Pozdrawiam i życzę nam aby mimo Hashimoto udało nam się szczęśliwie zaciążyć i urodzić rodzeństwo dla naszych pociech

Co do braku mocy to rzeczywiście też często mam spadki formy, teraz przynajmniej mam na co zgonić :-). Po tych tabletkach na tarczyce przez pierwsze kilka dni miałam niezłego kopa. albo to siła perswazji albo rzeczywiście mój organizm tak bardzo się ucieszył, ze dostał to czego mu brakowało. Teraz już nie odczuwam takich pozytywnych doladowań, ale po wynikach będzie widać, czy nie trzeba zwiększyć dawki.
Pozdrawiam i życzę nam aby mimo Hashimoto udało nam się szczęśliwie zaciążyć i urodzić rodzeństwo dla naszych pociech
Pierwsze dwa tygodnie bralam N25 a teraz N50. W sierpniu przyjade do Polski na przeglad i zobaczymy co dalej ;-). Z porannym podjadaniem nie mam problemow, bo zaczelam go brac o 6 jak maly sie budzi na mleko, potem idziemy spac do 8, wiec zdaza sie wchlonac medykament....lol..... Za to niestety lubie (nieprawda, wcale nie lubie ale wciaz to robie) nazrec sie wieczorem.... Jest tak od kiedy mam dziecko, bo wczesniej bardzo dbalam o to, zeby nie jesc wieczorem i tak sie do tego przyzwyczailam, ze nie bylo problemu. Niestety teraz nie mam juz czasu na jedzenie o stalych porach zbilansowanej ilosci i jakosci pokarmow 

To sprostowało wynik z "0,coś tam" do "10,coś tam" . Drobnostka, nie?
.