sama
Fanka BB :)
A giu to ja Samuelek. Mam 5 miesięcy i jestem rozkoszniaczkiem. Wszyscy robią do mnie miny i chcą, żebym się uśmiechał, ale mi nie zawsze jest do śmiechu. Moja mama jest zawsze ze mną. Ma długie włosy za które pozwala mi się ciągnąć i jeszcze się z tego śmieje. Całe szcęście, że ja mam krótkie.Ogólnie jest przyjemnie bo wszyscy noszą mnie na rękach, przy czym trochę narzekają, że jestem ciężki ale sami wpychają we mnie te rzeczy. I wkładają mi do buzi przedmiot zwany łyżeczką. Nie wiem wtedy co mam zrobić z języczkiem i się denerwuję, a oni myślą, że mi nie smakuje. Po domu chodzi też facet całkiem do mnie podobny, jest fajny robi mi samolociki, ale ostatni się zraził bo ups... haftnęło mi się. Chyba za dużo zjadłem.
Ostatnio chcą abym mówił agugu. Zupełnie nie wiem o co im chodzi. Co to właściwie znaczy?
Hej babyboomki pogugajmy razem. Czy wam też sypią na pupę jakiś biały proszek? Strasznie po nim psikam.
A i jeszcze wszyscy pstrykają mi fotki już powoli zaczynam mieć tego dosyć : :
Ostatnio chcą abym mówił agugu. Zupełnie nie wiem o co im chodzi. Co to właściwie znaczy?
Hej babyboomki pogugajmy razem. Czy wam też sypią na pupę jakiś biały proszek? Strasznie po nim psikam.
A i jeszcze wszyscy pstrykają mi fotki już powoli zaczynam mieć tego dosyć : :