reklama

O mamusiach grudniowych

reklama
witam! o mojej fasolce wiem juz dawna ale dopiero teraz odwazylam sie do Was dopisac. Pochodze z okolic Gorzowa Wlkp,obecnie mieszkam za granica.
Mam 24 lata od 3 lat jestem mezatka, a nasza dzidzia ma juz 12 tyg. To nasze pierwsze dziecko i bardzo jestesmy szczesliwi a termi mam na 12.12.08:-)

OOO Pardon.. Ja się jeszcze nie przedstawiłam :zawstydzona/y:
Mam na imię Justyna. Jestem biologiem z Krakowa. Aktualnie nie pracuje. Od 8 miesięcy jestem zamężna. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to 24.12 urodzi się nasza kochana dzidzia (13 tyg.), a ja skończę 27 lat :-) .

Z moich wyliczeń też wychodziła młodsza, ale pani doktor policzyła wczoraj że to już 13 tydz., a dzisiaj byłam na USG i pan doktor poprawił się, że termin będzie na 14.12 :-) więc pierwotny termin był bardziej trafny;-)

FDrake to super....ja mam usg we wtorek i juz sie boje...cagle mysle zeby nie przytrafilo mi sie to samo co przy poprzednich dwoch ciazach....az mi sie koszmary snia....na dodatek to wypadl mi dysk w kregoslupie...bylam dzis u lekarza i jedyne co mi mogl poradzic to lezej odpoczywac i moge brac jedynie paracetamol 1 tabletke co 3 godzxiny...koszmar....ani chodzic ani siedziec ani lezec normalnie....

aga_irlandia strasznie Ci współczuje.:sorry: Mi też kiedyś wypadał dysk i nie obyło się bez 2 tygodni w łóżku i serii zastrzyków butapirazolu brrr..Musi Cię okropnie boleć... Trzymaj się i nie martw na zapas. Tym razem na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo.:-)

reklama
FDrake dzieki bardzo ....ja mam problemy z kregoslupem 17 lat niestety...zawsze bralam zastrzyki ale niestety teraz nie moge.....mam nadzieje ze mi przejdzie ale....to nie jest takie latwe bez leczenia....oby bylo dobrze ze wszystkim...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry