reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

<<<O nas samych>>>

Witaj badaicka, widzę, że jesteśmy w tym samy wieku (no ja miesiącami trochę starsza i dzidzie urodzę już po "zmianie kodu" a termin porodu mamy ten sam :-)

reklama
Czesc, czerwcowe mamusie. Ja i moj mezunio - Stefanek spodziewamy sie naszego pierwszego dzidziusia. Dotychczas nasza rodzinka sklada sie z nas + 2 futrzanych kotkow i nie mozemy sie doczekac az bedzie nas wiecej...Mieszkamy w Kent w Wielkiej Brytanii.

Witam. Aja chyba się tu nie wpisywałam jeszcze... :zawstydzona/y:
A więc jestem Eliza, ur.13.06.1988.
Mamusia Hani ur.27.10.2006
Mamusia Daniela ur.18.11.2007
No i mamy w drodze naszą trzecią dzidzie, płci jeszcze nie znamy, wkazdym badz razie bedzie to Mikołaj lub Lenka ;-)
Mój mąż Marcin jest z 10.06.1984r.
Mamy nadzieje że ta dzidzia urodzi sie własnie w czerwcu blisko naszych urodzinek,byłoby fajnie ;-)
Ja niegdzie nie pracuję siedze w domku i wychowuję dzieciaczki, gotuje obiadki, sprzatam (choć ostatnimi czasy malo mialam zapalu do tego :-D )
Pozdrawiam

To teraz ja coś o sobie.
Mam 26 lat, i to moja pierwsza (a może i ostatnia ciąża-bo nie wiem czy chce więcej dzieci, choć to jedno jest bardzo chciane)
Z wykształcenia jestem pedagogiem resocjalizacyjnym, ale pracuje w ośrodku pomocy społecznej, przyznaje świadczenia rodzinne i becikowe :)
Mieszkam 45km od warszawy pod Grójcem.

A gdzie dokładniej? ja mam 11km do Grójca a do Wawy 60km :-D

Witam Czerwcowe Mamusie...
<<<Nowa Jestem>>>
Mam na Imię Paulina i mieszkam w Słoszewach < Kolo Brodnicy>
Spodziewam sie podobnie jak i Wy potomstwa na Czerwca:-)
Hm...
Pozdrwiam:)

Przedstawię się i ja
Mam na imię Kasia, lat 28
Mama 15 miesięcznej Joasi a teraz spodziewamy się drugiego maluszka
Mieszkamy w Krakowie

reklama
A ja mam na imię Ewa 25.01 kończę 20 lat:) (jutro;) spodziewam sie bliźniąt(jedno z nich ma być synkiem) Mieszkam w podlaskim (Augustów)

Do góry