Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Możesz napisać, co jest niewiarygodne?Ważny film, ważny temat. Niestety, zanim go obejrzałam dotarła do mnie g*burza wokół niego i jakoś już byłam nastawiona, że też będę mieć podobne uwagi (chodziło o to, ż film jakoby rekomenduje powrót do starych przepisów) a tu niespodzianka. Nic takiego tam nie pada, ale i tak nie jestem w stanie wystawić pozytywnej recenzji.
Niby sami eksperci, niby większość to doktorzy nauk medycznych a padają tam takie kwiatki, że każdemu, kto ma choć blade pojęcie włos się zjeży na głowie.
Tak ważny film powinien być merytorycznie bez zarzutu. Ten jest medycznie niewiarygodny i przez to naraża ważną sprawę na szwank.
Na przykład twierdzenie, że poszczególne malformacje to ciężkie wady genetyczne.Możesz napisać, co jest niewiarygodne?
Ta wypowiedz była o wadach ogólnie, miała zdjąć odpowiedzialność z kobiet. A w społeczeństwie panuje przeświadczenie że chore dzieci = kobieta która robiła w ciąży coś czego się nie powinno.I wydaje mi się, że tam pada taka insynuacja, że wady genetyczne występują spontanicznie i nie ma w tym winy kobiety NO CHYBA ŻE PIJE ALKOHOL.