reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

A nasza Maleńka roszalała się dziś z samego rana, budząc najpierw mnie,a potem ja śmiechem obudziłam męża i co chwilka to z jednaj to z drugiej strony kopniaczek :-D cudowne uczucie.Mieliśmy miły poranek!!!

Wam zycze miłej niedizeli!!!!!!!

reklama
U mnie też od rana kopniaczki w brzuchu śmiejemy się z mężem że kolejny ranny ptaszek rośnie bo Szymon wstaje 5 -6 rano nie ma mowy o pospaniu dłużej

Melanie nie wiem czy paskudne ale wiem ze tak mnie zdenerwowaly ze uspokoic sie nie moglam. a potem powtorka z rozrywki , i znowu nie mamietalam o co chodzilo. wim ze gdzies uciekalam ale dalej nic.
Ale za to dzisja wyspalam sie za wszystkie czasy. o 9 obudzilam sie bo sloneczko w okno swiecilo:-) LAdny ale mrozny dzionek sie zapowiada.:tak:

Julia ja to jakos spac na lewym boku nie moge.Przewracam sie tylko na pare minut zeby prawa ostrona odpoczela i spowrotem:tak: :tak: .No trudno jakos mniej wygodnie mi na lewym boku a chyba lepiej zebym sie wyspala:tak: :-)

Ja to jeszcze nie odczuwam takich kopniakow zeby mnie budzily. raczej budze sie na siku i potem chwilke cos czuje a potem juz spie:-) :-) :-)

Tez wam milej niedzieli zycze dziewczyny!:tak:

A ja sie ostatnio zastanawialam nad tym, ze trzeba wybrac dla bejbika pediatre. Moj lekarz rodzinny to bardzo ceniony pediatra, wiec zdecydowalismy sie na niego - o ile przyjmie moje dziecko, bo wala do niego tlumy i juz my mielismy problemy z zapisaniem sie :baffled:

Ale do rzeczy...

Kiedy nalezy zglosic i zapisac malenstwo do przychodni?

Co z polozna srodowiskowa? One sa w przychodniach? Wiem, ze kilka dni po porodzie przychodza do domu obejrzec malenstwo i mame...ale skad ona wie, ze ma do mnie przyjsc? Kompletnie sie na tym nie znam...komu i kiedy powinnam zglaszac porod?

Ty bidulo :-(
ja jak sie nawpier..niczam :-D wieczorem a potem sie poloze, to rez mnie meczy
ale to jeszcze nie jest to co bylo na koncu ciazy :eek::baffled:

Na zgage mam ciagle tic taka w buzi. mama taka zgage ze czasmi to az mi lzy w oczach staja bo tak pali.zjadam praktycznie paczke tic takow dziennie , bo caly czas musze go miec w buzi. jak nie mam to znowu atak :eek: :eek: Agutek sprobuj naprawde pomaga. sposob mojej babci, tylko ona szklaki mietowe stosowala.;-)

reklama
u mnie było tak,
ze w szpitalu po porodzie polozne wypelnialy papierki i to szpital zglaszal do przychodni, ze urodzilam

polozna byla u mnie w domu ale nie pamietam ile to bylo dni po porodzie

ja nic nie zglaszalam sama
a przy pierwszej wizycie w przychodni - przy okazji 2go szczepienia - bo 1sze jest po porodzie w szpitalu - nikt mnie nie pytal do jakiego lekarza chce zapisac dziecko, poprostu szlismy do tego, ktory przyjmowal
ale to w razie koniecznosci
w ogole mielismy swojego prywatnego w razie koniecznosci, ktory przyjezdzal do nas na wizyty

Do góry