reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

dziewczyny pojawila mi sie nowa, troche wstydliwa dolegliwosc ciazowa:szok: :szok:

sluchajcie niekt mnie lepiej nikt nie rozsmiesza bo sie posikam:szok: :baffled:
jak tylko zaczynam sie tak pozadnie smiac to musze odrazu do kibelka leciec bo nie wytrzymam i juz pare razy nie wytrzymalam i musialm sie myc i galoty zmieniac:szok: :tak: :-D :-D :-D
czytalam zeby cwiczyc ten miesien no jak on atm ten na dole i calyczas niby cwicze ale niec to nie daje :baffled:
moj lukasz sie smieje ze pampersy to my juz teraz zaczniemy kupowac:-D :-D

witaj w klubie miloku ja nawet byłam wczoraj w aptece i kupiłam specjalne wkładki dla kobiet nie trzymających moczu:laugh2: bo mam czasami wrażenie że zaraz zesikam się w majtki bo tak mi maluszek siedzi na pęcherzu:wściekła/y:

reklama
Cieszę się bo moja 3,5 letnia córeczka nawiązała w końcu kontakt z braciszkiem. Głaszcze moj brzuszek, przynosi zabawki i rozmawia z Filipkiem (jak się uprze to pewnie to imie zostanie). Mały odpowiada jej lekkim kopaniem. Słodkie, nie? Co do moich odczuć odnośnie kopania to dziwne bo to druga ciąża a ja często nie potrafię rozpoznać jaką część ciała mały wystawia, też tak macie?

ja to samo

jestem 2 raz w ciazy i nie kumam czy to kopniaki czy boksy :baffled::no::-D

:szok: :-D

mnie na szczescie jeszcze nie dopadla ta przypadlosc :-p
ale czytalam, ze to ponoc normalne i im pozniej tym gorzej, bo dzidzia mocno naciska na pecherz :baffled:

Dziewczyny błagam powiedzcie że też tak macie i że nie mam sie czym martwić.:sick::sick:
Wczoraj jak leżałam w łóżku zauważyłam że brzuch mam twardy jak kamień. Wystraszyłam sie, zmieniłam pozycje leżenia i przeszło. Trwało to kilka sekund, ale teraz cały czas denerwuje sie że skurcz wróci. Wizyte mam dopiero 7 stycznia ale jak sie to powtórzy to chyba zadzwonie do gina bo czytałam że przy skurczach łożysko grozi odklejeniem:baffled:
HELP:-(

reklama
ja też walcze z jednym zębem <też kieszonka pełna jedzenia, blee>
i wiecie co? to przechodzi i po kilkunastu dniach znowu wraca. robi sie bulwa i na nowo:eek::sick::-(
nic z tym na razie nie robie bo właśnie mi przeszło

Do góry