reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
2 m-ce temu zasypialam o 2 w nocy,po 2 tyg pozniej juz o 5 rano,pozniej o 7 rano zasypialam a teraz od kilku dni o 9-10 rano.najgorzej jest ze jestem spiaca juz o 23 i klade sie spac z mysla ze cala noc przespie.niestety budze sie o stalej porze bo o 2 w nocy i wtedy jestem wyspana.

Justine czyli twoja mala tez juz gotowa do porodu :-)

Moja mala wczoraj wieczorem tak sie wiercila, ze tez juz normalnie mialam dosc - tak bolalo, ze szok :szok: pare razy az podskoczylam...juz ja nawet prosilam, zeby grzecznie poszla sobie spac ;-)
Na szczescie jak ja klade sie do lozka do spania to ona tez sie uspokaja...ufff :rolleyes:

Mam nadzieje Justine, ze to jakas mala pomylka i ze wszystko bedzie w porzadku :tak:

Z moich dolegliwosci zauwazylam ostatnio, ze lekko puchna mi dlonie i stopy, a do tego co chwile boli mnie glowa i mam wrazenie jakby byla z waty, jakas taka przymulona chodze :sick:

Ja mam tak samo...jak nie noga, to p prostu oczy mi sie same otwieraja i nie moge usnac...siedze wiec w kuchni i rozwiazuje krzyzowki,az sie umysl umeczy i wreszcie bede mogla polozyc sie do lozka spac. Z tym, ze ja nie moge tak nie spac nocami, bo pracuje od 7:30 (ponad godzine dojezdzam do pracy), wiec jesli zle spie w nocy to w robocie jestem nieprzytomna :(

elza74 - 10 rano? no niezle :szok: wspolczuje :eek:
akwamaryn - ty tez masz ciezko, a jeszcze pracujesz...masz zamiar dlugo jeszcze do pracy chodzic?

dzisiejsza noc byla koszmarna, ze nawet mi sie nie chce jej komentowac :wściekła/y: ogolnie - dopadly mnie dusznosci :sick:

Witam

Ja się też muszę poskarżyć na nowe dolegliwości - od paru dni bolą mnie.... pięty:szok: . NIe wiem czy to od tego, że teraz muszą dzwigać 70 kg czy z innego. Nigdzie nie wyczytałam o takiej ciążowej przypadłości wiec może to z innego powodu...

A głowa też mnie ostatnio pobolewa ale to chyba kwestia pogody i tego wiatru.

Ze spraw ogólnych - własnie teraz na "dwójce" w "pytaniu na śniadanie " mówią o najpieniejszym okresie w życiu kobiety czyli o ciąży :). To tak gdyby któraś byla zainteresowana :).

juz ja wole isc do pracy ale niestety jestem jeszcze na zwolnieniu po wypadku i dlugo jeszcze bede na takim zwolnieniu.moze dlatego cierpie na bezsennosc,bo nie pracuje.ale w poprzedniej ciazy tez nie pracowalam,to nie takich bezsennosci nie mialam.

reklama
Do góry