reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

No to ide sie kapac i potem spac
mam nadzieje, ze ta nocka bedzie przyjemniejsza chociaz troche :eek:

wam zycze rowniez wielu godzin kolorowych snow nieprzerwanych siusianiem, dusznosciami i bolami w krzyzach ;-) :laugh2:

reklama
Ja się wyleczyłam z bezsenności, jak tylko wróciłam do pracy :tak: Wieczorem jestem tak zmęczona, że usypiam bez problemu :happy: Idę spać koło 23, wstaję o 5, mąż wyprowadza pieski, a ja mu kawkę robię ;-) Potem wracam do łóżka i śpię do 9 :tak: Nie przeszkadza mi nawet, że mały się wierci :happy:

Z moich dolegliwosci zauwazylam ostatnio, ze lekko puchna mi dlonie i stopy
Na to puchnięcie to i ja mogę ponarzekać :baffled: Dłonie tylko troszkę, ale stopy koszmarnie :baffled:

ja tez sie brzydze korzuchem bleeeeeeeee....
i brzydze się skrętkami z jajek i zawsze je wyławiam zanim zrobie jajecznice :-)
Ja też zawsze wyławiam :-D Nawet jak robię mężowi, którego to nie brzydzi, to muszę wyłowić, bo potem na samą myśl, że on to będzie jadł robi mi się niedobrze :-D
A kożucha też nie znoszę - bleeee :baffled:

Na razie trafiłam na delikatne pielęgniarki, więc nic praktycznie nie boli ;-) Przynajmniej tyle :tak: Chodzę po pracy, bo mam praktycznie po drodze, lekko tylko zbaczam z kursu ;-)

Bede pracowac az do rozwiazania - no chyba, ze zaniemoge :( wczesniej.

Wczoraj nawet w miare udalo sie mi sie szybko zasnac....za to rano obudzila mnie zgaga :(

Ehh tak czytam sobie Was i zazdroszcze Wam, ze mozecie jesc wszystko, co chcecie....ja na diecie w cukrzycy ciazowej mam niemalze glodowke...a zsie mnie caly czas (pojadam miedzy posilkami, bo nie wyrabiam z glodu i slabo mi sie robi)...i tak mi smutno, ze wszyscy w okolo jedza takie pysznosci, a ja tylko to co gotowane, beztluszczowe i jałowe :(
Łeeeee....

reklama
ciekawe komu będzie smutniej po ciązy :confused::-D
nie ma tego złego...
będziesz miała super formę a my będziemy sie pocić na aerobikach, i smażyć ten nazbierany tłuszcz :szok::-p

Do góry