debiutantka
Marcówka 2007
Ja też nic nie czuję, ani motylków ani niczego podobnego ... A już bym chciała....ech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to było takie delikatne dotknięcie, lekarz powiedził że nieraz tak się zdarza że kobieta czuje ruchy tak wcześnie:-) od tego czasu już nic nie czułam
aż się martwiłam:-( ale mąż dzielnie przykłada ucho do brzucha i słyszy jak mały szleje
od kilku dni czuje w brzuszku takie śmieszne mrowienie:-)
moja mama ma bardzi dużo rozstępów
po dwóch ciążach, myślę że mogłam odziedziczyć rozstępy więc inwestuje w mustele wczoraj kupiłam drugie opakowanie i smaruje brzusio, uda i piersi
zobaczymy jak się sprawdzi
a i jeszcze mam Musatele do piersi która świetnie ściąga napięcie i ból
a ja go używam wieczorem, a rano smaruję się balsamem nawilżającym, wcześniej używałam oliwkę ale przesusza mi skórę
Od tego czasu takie pukniecia czuje zaledwie 2 do 3 razy w ciagu dnia. No i czasami takie dziwne napiecie czuje, jakby przesuwalo mi sie cos w podbrzuszu
Takze mysle, ze to juz to, bo od soboty czuje to codziennie...szkoda tylko, ze tak rzadko w ciagu dnia. Nie moge sie doczekac az to bedzie juz takie regularne hihi:-)