reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

tez mi sie dzisiaj dobrze spalo , tylko 2 razy na siku wstalam i sen tez mialam gleboki
peenie dlatego obudzilam sie z takim powerem dzisiaj
jestem naladowana energia :-) :-) :-)

oby mi tak do konca dnia zostalo bo zapowiada sie busy day

reklama
nie iwme juz czy wam o tym pisalam ,ale jak tak to jeszcze raz wam napisze:-D :tak:

bylam we wtorek u kolezanki tej ktora urodzila takiego malenkiego synka i Agutek jedz ile sie da ten chlopczyk wgladal slicznie , bo taka mial adna buziulke ale byl taki malutki ze ja sie go balam dotknac a co dopiero na rece wziasc:szok: :szok:
wzielam ale na poduszcze bo nie dala bym rady . co za kruszynka :szok:
takiego malego dziecka to ja jeszce na walsne oczy nie widzialam :eek:
nie wyobrazam sobie jek tego szkraba kompaci ubierac

on niby ma juz 2 tyg i przytyl 300 ale to i tak malenstwo straszne :szok:

wiec wcinaj jak Ci kazala , a o wage sie nie mart , po porodzie wszystko spadnie :tak:
ta kolezanka przytyla 22 kilo i juz ladnei wyglada , no moze jeszce pare jej zostalo ale naprawde szybko jej zlecialo :tak:

ja wg wagi lekarki przytyłam 11 kg, a wg mojej wagi 12 kg
no i pochwaliła mnie, że ładnie tyję, regulaminowo :eek:
rozmawiałam dzisiaj z moją mamą i powiedziała mi, że ona miała mniejszy brzuch ode mnie i wszyscy się śmiali, że po co ona na porodówkę przyjechała...myśleli, że jest w 6 miesiącu i wróżyli jej, że urodzi skrzata...

a wyskoczyłam ja z wagą 3,5 kg...

więc pociesza mnie, że pewnie u mnie będzie podobnie...przynajmniej mam taką nadzieję :eek:

tez mi sie dzisiaj dobrze spalo , tylko 2 razy na siku wstalam i sen tez mialam gleboki
peenie dlatego obudzilam sie z takim powerem dzisiaj
jestem naladowana energia :-) :-) :-)

oby mi tak do konca dnia zostalo bo zapowiada sie busy day

miloku jak masz takiego powera to wpadnij do mnie, mam chatkę do posprzatania bo goście przychodzą ;-) :-D

ja spałam dzisiaj nawet dobrze, ale przebudziłam się jak mąż szykował się do pracy i oczywiście tysiące myśli związanych z wczorajszą wizytą i już nie dałam rady spać.... :eek:

Kurcze Dziewczyny ale miałam stresa!!!
Jakoś mnie tak zaczął boleć brzuch, niedobrze mi się zrobiło i jakoś tak dziwnie.... Poszłam do kibelka a tam poza tym, że mi się strasznie ciepło zrobiło to żadnych efektów. Kazałam mężowi przepakowac torbę (bo w poprzedniej nie wszystko się zmieściło), położyłam sie i chyba zasnęłam na trochę... Teraz czuję sie niby normalnie ale jakoś tak niespokojnie i nie wiem czy mi się ta torba w każdej chwili nie przyda...
W sobotę miałam jechać kupić pościel, pieluchy i jakieś inne pierdołki a z wózkiem i łóżeczkiem jeszcze poczekać na luty (po wypłacie) ale nie wiem czy ego co się da już dziś przez net nie zamówic....

Cholerka, teraz będę z duszą na ramieniu żyć...

a jak się teraz czujesz debiutanko ??????????? .....mam nadzieje ze to fałszywy alarm :-)....
miłego dnia wszystkim życzę......ja jakoś dziś lekko sie czuje , jakbym starciła z 5kg a niestety tak nie jest :-)

Ja dzis o 6 rano poczułam się taka wyspana ze do 7 czuwałam przy mezu i budziłam go co 5 minut aby wstał do pracy.Potem kawka , serek z płatkami i znów około 8 z minutami zasnęłam:-)...i spałam do 10.A teraz pije poranną kawkę z mlekiem :-)....zapraszam

to ja tez poprosze, biala bez cukru :tak:

Miloku nie uwierzysz
bylam u Ciebie i poszlysmy na zakupy, wybieralysmy blyszczyki chanel, wszytskie kolory byly super i smakowaly extra
potem farbowalysmy wlosy i wyszlysmy z tymi farbami na glowach na miasto
na koniec wyladowalysmy w kfc i jadlysmy zestaw fruti di mare :-D

bardzo realistyczny sen:tak:

to ja tez poprosze, biala bez cukru :tak:

Miloku nie uwierzysz
bylam u Ciebie i poszlysmy na zakupy, wybieralysmy blyszczyki chanel, wszytskie kolory byly super i smakowaly extra
potem farbowalysmy wlosy i wyszlysmy z tymi farbami na glowach na miasto
na koniec wyladowalysmy w kfc i jadlysmy zestaw fruti di mare :-D

bardzo realistyczny sen:tak:

wow, ale sen :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2: brzmi jak scenariusz do jakiejś babskiej komedii romansidła ;-)

mam dziwna dolegliwosc, nie wiem czy Wam sie tez to zdarza
boli mnie kosc lonowa
nie wiem czy wiecie co mam na mysli :eek:
tak jakby sie jakies kostki rozlazily tam w srodku, hm

reklama
Do góry