reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Dzień dobry :happy:

U nas też śniegu dużo i jeszcze dosypało :tak: Byłam z pieskami przed 6 na spacerku i nie było zbyt przyjemnie - wiało strasznie i sypało.. Teraz już się wypogodziło, ale słonka nie widać..

reklama
brzucho mi sie uspokoilo .

wczoraj wieczorem i dzisiaj rano nie bylo kurczenia sie wiec spoko jest dziewczyny nie rodze hihihih:-D :-D :-D :-D :-D :-D

malaga daj znac co ci ten lekarz powie :tak:

ja jestem dalej spuchnieta i boli ta kosc ogonowa:-( :-(

a na dodatek cala jestem wysypana :baffled: :wściekła/y: :baffled:

Też jestem spuchnięta.. :baffled: Nogi mam jak słoniątko :baffled: Dłonie puchną mniej, także nie odczuwam dyskomfortu.. tylko te nogi.. :eek:

u nas wietrznie było wczoraj wieczorem jak poszliśmy na spacerek to nam po buziach nieźle dawało :baffled:
a dzisiaj rano trochę dosypało śniegu i wyszło pięknie słoneczko
tylko, że temperaturka na plusie, więc pewnie śnieg długo u nas nie zgości...ponoć jakieś ocieplenie już idzie...

Witajcie Marcóweczki

Ja przed chwilą wróciłam z zakupów i myślałam, że nas zasypie na drodze!! Drogi już białe!! Prawdziwy atak zimy.A do tego wieje i nie jest za przyjemnie... Buty mam przemoczone :/.

no zima jest sliczna, ale te przemakajace buty i uczucie zmarznietych nog w mokrych buciorach juz nei jest takie piekne i mile

nie wim jak z temperwtura w pl ale podejrzewam ze dduzych mrozow nie ma wiec zaraz ciapa sie zrobi to juz przyjemne nie jest , nawet troszeczke:tak:

zgaga mnie meczy juz nei tylko na wieczor i w nocy ale i przez caly dzien

juz nic nie pomaga
ale to tylko pare tygodni jeszcze i bedzi ekniec meczenia sie ze zgaga :tak:

a dzisiaj znowu z jednego cycocha mi siara leciala i to z tego samego
a drugi co niepracuje:confused:

reklama
U nas na razie dalej bajkowo a w górach jeszcze lepiej. Mój mąż właśnie szusuje na nartkach i sie podnieca. Pojechał odstawić moja mame do sanatorium i jutro wraca. Nie jestem fanatyczką nart ale chciałabym teraz z Nim tam być.... grzane wino pić.......

Do góry