reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Roksi mi tez sie pozmienialo

tylko musze teraz jeszcze przerwe sobie nad ranem zrobic na kanapke:tak:
budze sie o 5 wierce z glodu do 6 , wstaje jem i ide spac:tak: ;-)
i tak drzemie sobie do 10:-) :tak: :-)

reklama
Moja intuicja tez mnie zawiodla;-)

Zabralam sie z aporzadki ale jakos dziisaj jestem wypompowana i tylko okna w kuchni i w lazience umylam, w szafkach w kuchni poukladalam i ogolnie sprzatnelam i nic wiecej mi sie nie chce.
pozatym brzucg przeszkadzal mi sie schylac ;-) do dolnych szafek i mycia podlogi , wiec kolana mam brudne i teraz jeszcze pranie trzeba zrobic:-D :-)

Ja też będę musiała zmienić tryb mojego spania i wstawania bo ktoś mnie do tego zmusza.:baffled::tak:
Dzisiaj Maleńka obudziła mnie kopniakami o 4.30. poszłam siusiu i jakoś dałam rade pospać do 9:szok::eek:. potem musiałam zjeść śniadanko i mogłam poleżeć jeszcze chwilke:laugh2:

Roksi mi tez sie pozmienialo

tylko musze teraz jeszcze przerwe sobie nad ranem zrobic na kanapke:tak:
budze sie o 5 wierce z glodu do 6 , wstaje jem i ide spac:tak: ;-)
i tak drzemie sobie do 10:-) :tak: :-)

też się budze w nocy na siku:tak: i zaraz mi burczy w brzuszku ale jestem twarda i idę dalej spać:cool2: najgorzej wieczorem jest jak już leże i chce zasnąć to jeszcze tak z 3 razy idę siku:baffled:

buuu..piszecie, ze wam sie dobrze spi...ale wam zazdroszcze
dla mnie nocki to makabra - zadna pozycja na dluzej niz 15 minut nie jest dobra :no:
cala noc przewalam sie z boku na bok, ciagle cierpna mi nogi, biodra bola...ałaaa :-( :-( :-(

Współczuję Agutek.. Ja padam i śpię do samego rana, chyba, że mnie psy obudzą ;-) Najwygodniej mi na lewym boku, na wznak już mi niewygodnie, na prawym boku też tak średnio :baffled:

reklama
A mnie intuicja nie zawiodła ;-) Ta pierwsza :-D Bo na samym początku mówiłam mężowi, że będzie synek :tak: On cały czas twierdził, że córcia.. i jakoś tak przekonał mnie :-D W końcu i ja zaczęłam wierzyć, że w brzuszku rośnie nasza mała córeczka :tak: No i okazało się, że jednak synuś :-D Choć dopóki drugie usg tego nie potwierdzi ziarnko niepewności zostaje ;-)

Do góry