reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

:-D:-D ja tez mam wizyte ww poniedziałek :tak:
mam wrażenie że moja malutka ułożona jest w poprzek, tzn. główke ma po lewej a pupe po prawej stronie, ale 8.01. sie okaże;-), może właśnie sie próbuje przefiknąć główką w dół:szok:

reklama
podobno maluszki zaczynają sie obracać w siódmym miesiącu i mają czas do końca ósmego, ale to też zależy chyba od wielkości dzidzi bo nie każda jest w stanie sie obrócić w 8 miesiącu....tak mi lekarz mówił:baffled:

Melanie tak sobie pomyslalam...
Ty jestes obstukana w tych cwiczeniach ktore co spalaja a ktore co poprawiaja
skoro mamy podobny termin to moze po porodzie pocwiczylybysmy razem ;-)

przydalby mi sie jakis kopniak motywujacy, bo tak sama z siebie to ciezko
oj ciezko

jasne :-)
na spalenie....
to kiedy serucho wali ok 120 ud na min ale...
to oczywiście tak ogólnikowo, bo każdy ma swoje indywidualne optymalne cyferki ;-)

120 to jest tak, ze sie jeszcze w miare swobodnie oddycha i nie brakuje tchu :tak:
wcale nie trzeba sie zmachać jak koń, żeby najefektywniej chudnąć

Anija a gdzie masz zamiar rodzić? No i gdzie rodziłaś do tej pory?Ja jestem z Legionowa, miasto nie ma szpitala, więc wybieram się rodzić do Wwy.

reklama
tak, ma jeszcze troche czasu na fikolka :tak:
a nie wolisz poprosic o obrot zewnetrzny i nie miec cesarki
ja sprobuje zrobic wszystko zeby urodzic normalnie

Anija u mnie akurat wskazaniem do CC nie jest ułożenie (bo Młody leży główką w dół) ale sprawy okulistyczne - jakieś zwyrodnienie siatkówki. Zresztą "po drodze" to już mialam parę razy "zagrożenie" wskazaniami do CC - najpierw łożysko było nisko i istniało ryzyko przodującego (ale się podniosło), potem też coś lekarka mówiła, że jest ułożony pośladkowo (ale jak widać się odwrócił) no a teraz ta siatkówka. Chyba wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ta CC jest mi przeznaczona :-( . Cóż... nie będzie mi dane zobaczyć jak to jest z rodzeniem siłami natury. Takie życie...

Do góry