JustineMyMind
Mama Laureńki

mam wrażenie że moja malutka ułożona jest w poprzek, tzn. główke ma po lewej a pupe po prawej stronie, ale 8.01. sie okaże;-), może właśnie sie próbuje przefiknąć główką w dół

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anija to byc może witaj w "klubie". A kiedy na pewno będziesz wiedziała o tym czy będzie CC czy nie? Bo jeszcze się chyba może sam obrócić, prawda?
podobno maluszki zaczynają sie obracać w siódmym miesiącu i mają czas do końca ósmego, ale to też zależy chyba od wielkości dzidzi bo nie każda jest w stanie sie obrócić w 8 miesiącu....tak mi lekarz mówił![]()
czytałam o przypadkach, ze maluchy obracały się dopiero w trakcie porodu![]()
Tez słyszałam !!! :-) I to do mojej mamy, bo ja byłam ułożona pośladkowo i w trakcie porodu zrobiłam fikołka!
tak, ma jeszcze troche czasu na fikolka
a nie wolisz poprosic o obrot zewnetrzny i nie miec cesarki
ja sprobuje zrobic wszystko zeby urodzic normalnie