reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

To może zwykle płatki owsiane (takie których gotwac nie trzeba) ale nie wiem czy w GB takowe macie...? Na ich przeżucie trzeba trochę czasu przeznaczyć ale jak na razie mamy go chyba dość dużo :). Ja to nawet lubie znienawidzone przez niektórych owsianki na mleku...

mamy płatki owsiane :tak:

ja uwielbiam jeść płatki na mleku
ale ciepłym
i płatki muszą się chwilkę rozmoczyć
mniaaaaaaam

a najbardziej lubie te co Miloku ich nie lubi :eek:
z miodem i orzeszkami
i zwykłe też lubię :tak:
nie lubie z rodzynkami i suszonymi owocami :-p
... no może czasem.....:happy:

reklama
Kożuch!!beeeee pamiętam z dzieciństwa, że tata zmuszał mnie do picia mleka z kożuchem i w końcu zwymiotowałam na stół! Traumatyczne przeżycie.....Miloku, co za stan Cię dopadł?! Może chrupki kukurydziane, takie jak dla dzieci, co?

ja polecam wafle ryżowe
Miloku oni mają tutaj takie z delikatną mgiełką czekolady :tak:
są wypasione :-)
i tej czekolady na prawde jest mało, prawie nic

Miloku
głodzenie sie to fatalny pomysł
ja Tobie proponuję jeśc częsciej niż jesz
ale mniejsze porcje

jedź nawet co godzine ale mało !!
zgaga minie i organizm nie bedzie sie domagał żarcia

ja tez sie brzydze korzuchem bleeeeeeeee....
i brzydze się skrętkami z jajek i zawsze je wyławiam zanim zrobie jajecznice :-)

Mel ja to normalnie je lubie tylko teraz mi jakos odwalilo i nie moge ich przelknac bo takie slodkie:-(

lubie jeszcze te kuleczka z 5 ziaren zboz , no jak one sie nazywaja :confused: wieci eo ktore chodzi , ale teraz tez mi nie podchodza, bo sa slodkie:baffled: :no:

ciesze sie, ze sie cieszycie z mojego szczescia:laugh2:az mi tak przyjemnie myslec, ze za tydzien bede spala juz w nowym domku i lazienke na nocne wyprawy bede miala zaraz obok pokoju, a nie na innym pietrze w drugim koncu domu...;-)

Pewnie tez sie nie skusze na te wafle bo na sam widok czekolady odrazu mnie odrzuca

no co mi sie w glowie porobilo:eek:
kiedys potrafilam cala tabliczke naraz zjesc a teraz no buzi nie wezme:eek:

moja corcie uspokaja reka tatusia przylozona do brzuszka:-)jak go glaszcze i zaczyna do nie mowic to od razu przestaje fikac:-)mam nadzieje, ze jak sie urodzi, to tatus tez bedzie mial taki dobry wplyw na coreczke;-)

Melanie a co to te "skretki"z jajek :-D :-D :eek: :confused:
pierwszy raz to slysze

no wlasnie z tym czestym jedzeniem to juz to praktykowalam ,z eby zgagi sie pozbyc
na zgage nie pomoglo ale glodna napewno nie chodzilam
jem co 2 godziny a w miedzy czasie szklanka soku pomidorowego ,albo warzywnego ,albo owoce, albo platki
musi zadzialac , bo jak nie to do porodu to ja sie nie rusz ebede taka wielka:szok:

reklama
Do góry