reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Mi właśnie mąż napełnia wanne cieplutką wodą z piankę i zaraz do niej wskakuję ;-)

Przyjemnej kąpieli zatem życzę :-)

No to sie moczcie dziewczyny a ja rozkładam swe i męża ciało przed TV i będziemy oglądać serial na jedynce - 4400 - lubie takie. Dobranoc

Obejrzałam serial "4400", w międzyczasie wyszłam z psami na spacer, a przed chwilką się wykąpciałam i zbieram się do spania :tak: :-D Coś czuję, że dzisiaj będzie zgagowa noc :baffled: Suszy mnie okropnie :szok: Wypiję herbatkę i lulu :tak:

DOBRANOC :-D

Mnie tam ciągle suszy :-D ale sie nie rozstaje z butelką wody mineralnej koło łóżka:tak:, jedna (1.5 l) starcza mi na dwa dni, herbatą sie jakoś nie moge napić:baffled:
jejku kto mnie do spania wygoni?:szok::confused:
nie wstane jutro:szok:

obudziłam sie po czwartej i już nie mogłam zasnąć :no:
w końcu się wkurzyłam i wstałam razem z mężem
on poszedł do pracy a ja kwitnę od rana na kompiku, bo z nudów bym chyba umarła ;-)
no to sobie dzisiaj pospałam :wściekła/y:

idę robić śniadanie, bo kiszki mi marsza już grają:baffled:

reklama
Do góry