reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

acha a ta towja kolezanka to juz przyjechala , bo mi si ewydawalo ze juz jest z wami a tu teraz e czekasz do soboty :confused: :confused: zagubilam sie;-)

to nie moja koleżanka, tylko nowa dziewczyna naszego współlokatora :-)
poznałyśmy się dopiero jak tu przyleciała - no i teraz w sumie można powiedzieć, ze to moja znajoma

Była u nas tydzień i wróciła do Pl na 10 dni, aby pozałatwiać sprawy
teraz ma przylecieć ponownie ale już na stałe ;-)

reklama
wiec gadaja mi takie bzdury ze seks to juz nie bedzi eprzyjemnosc ze wogule same negatywne rzeczy zsoataja po ciazy

a jasne rozstepy wielka rana w kroku kilogramy ale i kochan amala osobka i to jet najwazniejsze

ale głupie gęsi :-D:-D:-D:-D

nie mają pojęcia o czym mówią
nie mogę, co za prostaczki :-D:-D:-D:-D

sorki ale to wyjątkowo komiczne
coś jakby dziadek opowiadał o tym jak to jest być dziewicą :-D

eeee jak one teraz nie będą miały dzieci to będą starymi matkami :-p
albo do końca życia będą opowiadały takie brednie i kto mądry będzie miał właśnie z nich beke :-D

ja mam :-D

gooopie gęsi
seks nie fajny po porodzie :confused: no tak
kilka pierwszych razy może i nie fajny
ale jak się wszystko uformuje :szok:....
to one mogą tylko pomarzyć o takim seksie :szok::-D:-D:-D

ale głupie gęsi :-D:-D:-D:-D

nie mają pojęcia o czym mówią
nie mogę, co za prostaczki :-D:-D:-D:-D

sorki ale to wyjątkowo komiczne
coś jakby dziadek opowiadał o tym jak to jest być dziewicą :-D

eeee jak one teraz nie będą miały dzieci to będą starymi matkami :-p
albo do końca życia będą opowiadały takie brednie i kto mądry będzie miał właśnie z nich beke :-D

ja mam :-D

gooopie gęsi
seks nie fajny po porodzie :confused: no tak
kilka pierwszych razy może i nie fajny
ale jak się wszystko uformuje :szok:....
to one mogą tylko pomarzyć o takim seksie :szok::-D:-D:-D
no to sie Mel z tego samego nabijamy:rofl2::rolleyes2:
zastanawiam sie skąd ludzie biorą takie informacje :szok::confused:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Sorry Miloku ale masz głupie koleżanki bo gdyby seks po ciąży nie dawał przyjemności to na świecie żyliby sami jedynacy a 70% z nich żyłoby w rodzinach rozbitych :szok::-D:-D:-D:-D - głupota:eek::laugh2::laugh2::laugh2:
możesz im tylko współczuć facetów, bezdzietności no i tej głupoty :p
Mnie cały czas boli głowa :sick::-( i wysyfiło mnie na twarzy. Zawsze miałam problemy z cerą ale teraz to przesada - wyglądam jak nastolatka z tymi pryszczami :wściekła/y::-( albo jak muchomor :wściekła/y:
Tak btw to owoce mogą uczulać:baffled: właśnie w ciąży ale nie wiem czy to prawda :no:

nie mam pojęcia co do owoców
moja znajoma, która urodziła w styczniu, miała ten sam problem co Ty ;-)
to minie :cool2:

co do pierwszej części posta...
:cool2: popieram

miloku mam nadzieję, że skoro wypuścili cię ze szpitala to oznaka, że nie jest tak źle...bo jednak zatrucia ciążowe to poważna sprawa...:baffled:

objawiają się właśnie obrzękami połączonymi z wysokim ciśnieniem i białkiem w moczu :eek:

uważaj na siebie bardzo i kontroluj sytuację...
czekamy na wieści od ciebie! oby wszystko było ok :tak:

nie pamietam która z dziewczynk pisała że boli ja kość ogonowa:szok: zastanawiałam się jak może boleć kość ogonowa:confused: no od siedzenia na czymś twardym czasem boli:-( a tu niespodzianka w nocy tak mnie cholernie bolała że mnie mogłam się odwrócić z boku na bok:szok: :szok: :szok:

nie pamietam która z dziewczynk pisała że boli ja kość ogonowa:szok: zastanawiałam się jak może boleć kość ogonowa:confused: no od siedzenia na czymś twardym czasem boli:-( a tu niespodzianka w nocy tak mnie cholernie bolała że mnie mogłam się odwrócić z boku na bok:szok: :szok: :szok:

mnie bardzo długo bolała tak od początku ciąży prawie do grubo po 25 tc...
i nagle któregoś dnia przeszło i już mnie nie boli :szok:

Melanie to samo im mowilam
no cos na wzor tego dziadka

skad mozesz wiedziec ze jak nigdy w takiej sytuacji ni ebylas

wiec dlatego kolezanki glupie gesi odstawilam na bok i niech sobie zyja w swoim swiecie

jestem pewna ze mi tak mowia tylko dlatego ze zazdroszcza i same by chcialy ale nie ma chcetnego spermodajcy:-D :-D :-D

roksi ja tez bole kosci ogonowej mialam i mam a szczegolnie w nocy jakby mi sie rozchodzily biodra , no i pewnie tak jest ;-) ;-)

a co do owocow to chya jednak uczulaja

wczoraj zrobilam sobie koktajl z banana , kiwi , jablka , pomaranczy i igruski i usta to myslalam ze wydrapie taki mnie swedzialy i napuchly

tylko teraz ktory owoc to powodowal :confused: :confused:

dziewczyny nie dalo sie
mialam na noc nie czytac ale jednak nie wytrzymalam i zajrzalam troche donetu
ni mialam pojecieco to oznacza i wogule jakie skutki

a jak sobie poczytalam to sie zestresowalam

ale mysle jednak ze jakby bylo bardzo zle to by mnie nie wypyscili

midwife dzwinila do mnie juz dzisiaj 2 razy zeby sprawdzic jak sie czuje :happy:
niezle co

i umowila mnei na jutro na ponowne badanie

a my z mezem walkowalismy sie po lozku i oboje spac nei moglismy
jaki to czlowiek glupi
wiem ze napewno bedzie dobrze a jednak stres sam nachodzi

dzisiaj juz jakos wyluzowalam i tak sobie tlumacze jak jutro bedzi etak samo to dopiero bede sie martwic i bede im kazala mnie w szpitalu zostawic:tak: :dry:

reklama
Do góry