reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
dziewczyny,

czy was tez tak paskudnie swedza cycuchy:confused:
ja normalnie momentami juz nie wyrabiam:baffled: :baffled:

Mnie nie swędzą :happy:

u mnie pepek zrobil sie deliktanie plytszy, ale nadal jest w srodku:-p

a linii mam jakis bardzo blady, delikatny zarys - nic wiecej:-)

U mnie też pępek troszkę płytszy, ale nadal w środku :tak: Mojej siostrze wogóle nie wyskoczył, więc pewnie i u mnie tak będzie ;-)
A linii nie mam wogóle jeszcze :happy:

Ja juz miałam kilka razy, zawsze wydaje mi się że jest mi za gorąco i nie moge spać. Ostatniej nocy przewracałam sie godzine, aż w końcu zrobiłam sobie posłanie na podłodze, bliżej okna i po 5 minutkach usnęłam. Co prawda zdziwiony może być mąż gdy rano wstaje i to widzi....ciężarówka śpiąca na podłodze - ale mi tam było super.:-)

reklama
Hehe tez bym byla zdziwiona.:-)
Nie wpadlam na to zeby sie wyniesc na podloge, musze wyprobowac, bo po tych nocnych czuwaniach w pracy jestem nieprzytomna.
Dzis na szczescie tylko 15 min przewracania z boku na bok.

Do góry