Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kathe, ale u Aniołka jest napisane, że ma 4 miesiące i 5 dni więc ma już skończone 4 i zaczął 5 miesiąc życia. My mamy wprowadzać np za 2 tygodnie czyli po skończonym 4 miechu.
Niestety,u nas chyba AZS-paskudztwo jak mało co,wiem,bo brata córeczka ma i tragedia była z jedzeniem.Sama już się boję,co to będzie,gdy przyjdzie do wprowadzania nowych rzeczy...na razie ja na dieciewidzę po małym, że alergia nie zawsze u niego występowała od razu, więc 3 dni to u mnie na pewno za mało, zresztą może znajdzie się ktoś (choć nikomu tego nie życzę) kto będzie dzielił mój los albo ma starsze dziecko z alergią i się też wypowie. ale u mnie to jeszcze czas, bo u alergików nie wprowadza się tak szybko innych pokarmów.
Ja mam starsze dziecko alergiczne- także do 6 miesięcy podawałam tylko cycka (byłam na diecie).W 6 miesiącu podałam tartr jabłuszko , no i po 6 miesiącu zaczęłam wprowadzać obiadki - te dla dzieci alergicznych.Małej i tak ciągle coś wychodziło- była pod kontrolą alergologa.Jak skończyła 1,5 roku to alergia ustąpiła- teraz je wszystko i jest ok.A mała Gabi też jest troszkę alergikiem ale nie tak jak starsza-też jestem na diecie.Także do 6 miesiąca cycek- apotem zaczniemy pomału wprowadzać owoce i obiadki.widzę po małym, że alergia nie zawsze u niego występowała od razu, więc 3 dni to u mnie na pewno za mało, zresztą może znajdzie się ktoś (choć nikomu tego nie życzę) kto będzie dzielił mój los albo ma starsze dziecko z alergią i się też wypowie. ale u mnie to jeszcze czas, bo u alergików nie wprowadza się tak szybko innych pokarmów.