ja uzywam tego eupforbium i to nic nie daje :/ cora ma katar jjuz 3 tyg :/
pisalam wczesniej ze stwierdzono zapalenie oskrzeli - poczatek plus chrypka, dostala zastrzyk i dzis miala byc poprawa.. nic to nie dalo, lekarka w strachu i sie zastanawiala co malej jest, zwolala babe z rejestracji i obie myslaly co to moze byc.. chrypa jak nie wiem, zero goraczki, kaszlu.. nosz q***a co to za lekarze...??? przepisala homeopatie... i dala skierowanie do szpitala.. taa, jak sie cos stanie to ona "czysta" bedzie... ale sie wqrzylam..
wieczorem pojechalam do innego pediatry prywatnie i on stwierdzil zapalenie strun glosowych od ulewania, poczatek zapalenia krtani, przepisal czopki i syrop, jakos tak mnie uspokoil ten lekarz. w ogole inni znajomi go chwalą i kazdego wyleczył
ja sie musze przepisac od tej baby! a ten lekarz wysmial te wszystkie leki bo mu pokazalam i powiedzial ze to pic na wode...
nice girl, ja podaję żelazo juz ok 1 miesiąc, jeszcze z 2 tyg i musze stawić sie na kontroli (ale to u jeszcze innej pediatry), daje ferrum lek 1,5 ml, ciekawe jaki wynik bedzie. mała miala kiepski wynik chyba dlatego ze malo przybierala na poczatku, teraz juz jest klocuszek z niej.
a jakie kupki robi Twoje dziecko przez te zelazo?