Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny jesli chodzi o sliniaczki to polecam takie fartuszki jesli sie nie myle to ktoras juz wspomniala o takim
Śliniaczek z rękawami - Fisher Price / Akcesoria, Śliniaki - Smerfusie.pl
troszke zmieniajac temat jesli jeszcze ktoras ma problemy z skora maluszka to polecam kosmetyki z serii A-Derma sa troszke drogie ale naprawde warto i tak jak pisza dwa dni i widac efektyoczywiscie sprawdzone
![]()
Dziewczyny a ja kupiłam taki fartuszek
~ŚLINIAK ~ FARTUSZEK ~ KAFTANIK ~Z RĘKAWAMI~ 2514 (1425281841) - Aukcje internetowe Allegro
Testowałam już i jest super,wystarczy przetrzeć,jest pod samą szyjkę i zakrywa troche nóżki.Na razie podwijam rękawki bo za długie.Pod ten fartuszek zakładam małemu zwykły śliniaczek,bo zwykle jak zdejmuje fartuszek i biorę na ręce to jeszcze się troche upluje.W trakcie jedzenia wycieram mu buźkę zwykłą chusteczką a potem przecieram buziaczka mokrym płatkiem kosmetycznym.

przez pierwsze dwa karmienia mała dzieliła sie jedzonkiem ze wszystkim dookoła, ale teraz już załapała że lepiej jak wszystko pozostaje w buziaku więc grzecznie wcina i wokół czysto
może jak wreszcie pójdę na dzieciowe zakupy to sie w coś zaopatrzę, ale jak na razie małą przebieram do karmienia i mam zakrytą od szyjki po paznokcie stópek. A i profilaktycznie wybrałam jednego z większych pajacy coby na dłużej starczył :-)