Aniolek2310
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak wasze maleństwa przybierają na wadze. Martwię się trochę o moją:-( Jak miała równo 4 miesiące ważyła 5600, niedługo będzie miała 4 i pół miesiąca a wazy obecnie 5700. Jak się urodziła wazyła 3600.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
3 kropelki codziennie. Aha.. nie zapomnij ,zeby to trzymac w lodówce :-)
Zdróweczka zyczę!!!!!
Dziewczyny a jak wasze maleństwa przybierają na wadze. Martwię się trochę o moją:-( Jak miała równo 4 miesiące ważyła 5600, niedługo będzie miała 4 i pół miesiąca a wazy obecnie 5700. Jak się urodziła wazyła 3600.
pytanie z serii tych głupich: a jakie konkretnie powinno sie zrobić badania? Bo moja własnie spada z centyla. nie chce jesc. martwie sie okropnieAniołek. Ważne ze przybiera!
Mało ale zawsze cos.
Siostra ze swoją córcią co to ma 8 miesięcy skończone a waży 7200(!) była w poradni gastroenteroligicznej i dokładnie tak jej powiedzieli: póki przybiera cokolwiek to jest dobrze. Jak zacznie spadać z centyla na którym jest (nie ważne czy dziecko jest na 90 czy 3! Bo rózna uroda.) to zrobimy badania ambulatoryjne.