Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tam nie chcę w nocy wstawać na siku, bo poza ciążą jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyłodobranocka zdaję sobie sprawę z tego że to drobnostka w porównaniu z problemami innych mam, ale fajnie jest podzielić sie z innymi swoimi bolączkami, prawda ;-) ? Dlatego mocno trzymam kciuki za mamy wstające co chwila do dzieciów z cycem/butelką. mam nadzieję ze już wkrótce wszystkie będziemy w nocy wstawać jedynie na siku![]()
kciukasy zacisniete, nawet przez Karole tylko ona w buzi trzyma ale tez sie liczyDziewczyny kochane,wieeelka prosba o magiczne kciuki jutro za Amelkę- okulista,a ja sie tak boję przez ten zatkany kanalik...masakra...:-(
moja tez miała chyba zatwardzenie, to kupiłam sliwke hippa, poluzowało sie, dałam jeszcze rumianku i wczoraj, dzis w nocy i rano robiła taki smerdzace kupy ze szok, teraz zrobiła ale juz w zapachu ok. nie wiem czego to zasługa- sliwki czy rumianku, a moze przypadek..ciezko stwierdzic, wspólczuje w kazdym razieA my się znów mordujemy z zaparciami... Sama nie wiem już co o tym myśleć. Myślałam wczęsniej że to po marchewce było,ale marchewki od jakiś 5-6 dni nie je a zaparcie nadal. Dziś to już tak mi go było żal - 3 razy stękał w takich cierpieniach mega twardą kupę, aż mu naczynko jakieś pękło bo troszkę krwi było i płakał strasznie jak stękał :-( Dałam mu już dziś czopka glicerynowego. Od 2 dni daje probiotyk. Lolisza - może Ty coś poradzisz. MAły codziennie je jablko i myślałam że zacznie ładne kupy robić a tu dooopa :/ Chyba jutro znów trzeba będzie Duphalac zacząć dawać. Jeśli o diete chodzi to mały je Nutramigen, od 3 dni jabłko z dynią, wcześniej przez 4 dni samo jabłko (po pół słoiczka dziennie, a dziś zjadł prawie cały słoiczek). No i do nocnej butki daję mu 1-2miarki kleiku kukurydzianego na 150ml mleka i to wszystko.