reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
MARGERrITA - u nas problemy z kupami po probiotykach poszły w niepamięć, więc może rzeczywiście spróbuj zastosować takie rozwiązanie:)) oby pomogło i wszystko szybko wróciło do normy!

lolisza, a napisałabyś jaki probiotyk stosujesz, z góry dziękuje :)
Nam pediatra przepisała Bio-Gaia ale jeszcze nie kupiłam, bo u nas w aptece nie mają :( powiedzieli że jest najmniej popularny bo najdroższy :/ i tak się zastanawiam czy to ma jakieś znaczenie jakby jakiś inny podała :)

Moja tez dostaje Dicoflor i jest ok, a jak sie skonczy kupie ten Bio Gaia zeby zobaczyc jak po nim bedzie z kupkami.

ojjj widze ze problem kupy jest na czasie:)wlasnie moj A kupil probiotyk w pl bo tu uwazaja ze rumianek wystarczy ewentualnie lactolosum i niech sie dziec meczy:(my znowu kupy brak:(tak sie zastanawiam czy znowu czekac kilka dni czy podac ten probiotyk bo jutro wieczorem A bedzie w domu.dziewczyny jak najlepiej podawac na noc czy w ciagu dnia?

reklama
miniu - na ulotce bio-gai napisane jest, żeby podawać 5 kropel w ciągu dnia. Ja podaję je jednorazowo tak w południe i jest ok.
natolin - priobiotyki regulują pracę jelit i u nas to ładne kupki spowodowało właśnie. Bez kzyków, wyginania się i co najważniejsze są codziennie teraz:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry