Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A Przemek też od jakiś 2 dni często zostawia w butli mleko, a czasem daje mu o jego porze jedzenia a on wcale nie chce i dopiero pozniej go nachodzi. Dziś na obiadek nie zjadł nawet połowy słoiczka obiadku (który uwielbiał normalnie). Może rzeczywiście jakiś skos się szykuje.
Łukaszenko nadal ma katar. Był już osłuchiwany i było dobrze. We wtorek idę z nim znowu, bo katar nie ustępuje. Do tego miał wczoraj stan podgorączkowy a potem już 37,8. Dziś na szczęście dobrze,ale nadal marudny eh. Jesteśmy w smsowym kontakcie z Panią doktor.
Do tego kupki u nas są beznadziejne, bo często lekko zielonawe i takie bardziej wodniste. Lekarka kazała nam podawać dwa razy dziennie probiotyk oraz mamy też dawać małemu kleik ryżowy.
Martwi mnie moje dziecko:--(
Na szczęście w miarę dobrze już je.
Dobranocka, my na suchy kaszel dostaliśmy PNEUMOREL i STODAL. Ten pierwszy był na receptę.
Braliśmy 7 dni, kaszel zniknął, w tym tygodniu będzie kontrola i zobaczymy czy już ok czy tylko przycichło. Mam nadzieję, że to koniec bo od tygodnia nie chodzimy na spacer i aż mnie skręca bo pogoda boska.
Rzutka mam nadzieje że już Was z domu wypuszczą bo ja sobie nawet nie wyobrażam jak sobie radzicie, dla nas spacer to ratunek bo Franek zasypia
Wczoraj i w sobote bylismy po 3 godziny, Franek oczywiście najbardziej wyletnione dziecko na osiedlu, w bawełnianej cieniutkiej czapeczce i trampkach, byliśmy chyba obiektem dyskusji wszystkich wkoło