reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
Kania, ale co mowia lekarze? Skoro kaszle i goraczka sie utrzymuje, to cos jest niedoleczonego - co powiedzial ten lekarz, u ktorego bylyscie prywatnie? Moze warto isc np. do pulmonologa?

Dziś byliśmy na kontroli, wszędzie czysto oskrzela, płuca, kaszel wg dr jest spowodowany katarem więc jak będzie jej się lało z nosa to będzie kaszleć i tak w koło macieju... Żadnych dodatkowych leków nie dostała, aaa Pulmeo czy coś takiego kazał podawać (albo elofen), i wspomniał coś o inhalacjach z soli fizjologicznej (tylko najpierw muszę kupić inhalator). Poza tym dziś gorączki nie było, nawet zaczęła troszkę więcej jeść. W nocy dała mi popalić ale pominę ten temat.

Ostatnia edycja:
kania, dziewczyny bardzo chwaliły ten elofen z tego co kojarzę, wiec może i Oliwce migusiem pomoże!!! a zanim kupisz inhalator... tak sobie pomyślałam, ale ja specem nie jestem: strip mi kiedyś poradziła (:***) żeby do miski z wrzącą wodą dodać kropelkę olbasa i przy łóżeczku postawić - to na zasadzie inhalacji działa, wiec może choc trochę pomoże??? u nas inhalator jest na tym samym poziomie zła co odkurzacz i właśnie miskowe inhalacje robiliśmy:sorry2::sorry2::sorry2:

nie wiem gdzie pytać wiec psytam tu: czy u was też jest problem z kupieniem BEBIKO 3??? w całym moim posr...nym Dębnie nie mogę tego dostać!!! jest tylko w wersji bananowej:dry:chyba sie na NAN przerzucimy... tylko nie wiem czy tak se o można nagle:baffled:

kania - dobrze, ze osluchowo czysto. a jesli chodzi o inhalacje, to mozesz zaczac od naparowania porzadnie lazienki przy kapieli Malej. Ladnie sie oczysci przed snem bez stosowania dodatkowych 'atrakcji'.

Ostatnia edycja:
Sluchajnie,co to jest ten Olbas? To slowo jakos odstreczajaco na mnie dziala, bo mi sie z baldasem kojarzy:baffled: Ale to tak na marginesie.

Dobra, wlasnie znalazlam w necie, ze to olejek.

Kania - tego olejku to mozesz tez pare kropel zapodac na mokry recznik i polozyc na kaloryferze na noc w pokoju. Ja tak robie za kazdym razem, jak Pawel ma katar albo kaszel.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry