Carmen_87
Fanka BB :)
No to niby fajnieU mnie nie było ŻADNYCH objawów poza rosnącym brzuchem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to niby fajnieU mnie nie było ŻADNYCH objawów poza rosnącym brzuchem
I miałam mrozaczka, nie wiem czy to ma znaczenie. Dziękuję, poszukam też kalkulatoraJa w 18
19 dni dolicz do dnia transferu czyli 2 marca to pierwszy dzień ciąży. Jest nawet kalkulator który to wylicza. Na Googlach możesz poszukać![]()
Ja startowałam z 50, przytyłam 16. Rozstępów zero.No to niby fajnierosnącego brzucha też się obawiam, mam 46 kg wagi, jestem klasycznym chudzielcem, codziennie smaruję się kremami na rozstępy
Też miałam mrozaka. Liczy się ile miał przed mrożeniem.I miałam mrozaczka, nie wiem czy to ma znaczenie. Dziękuję, poszukam też kalkulatora![]()
To superJa startowałam z 50, przytyłam 16. Rozstępów zero.
Dziękuję, wg niego 5 tydzień i 5 dzieńTu masz kalkulator gdzie sobie możesz ustawić datę transferu Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Mi ginekolog liczy wiek ciąży standardowo od daty ostatniej miesiączki. 5 marca miesiączka, 21 marca transfer, czyli dziś wychodzi 7 tydzień i 1 dzień. Mówiła, że tak po staroświecku nadal się przyjmuje i porodu można spodziewać się do trzech tygodni wcześniej.Też miałam mrozaka. Liczy się ile miał przed mrożeniem.