• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Objawy ciąży

reklama
Ja ci powiem ze kłuje mnie po lewej stronie ale zdarza się ze prawa się tez odezwie wczoraj wieczorem tez kłuło dłuższy moment rano obudziłam się do pracy mdłości ale wstałam wypiłam kawę i lepiej się zrobiło cycki tak jakby tez kłujący ból jakby je coś w dół ciągnęło No i powiększone do okresu jeszcze 5 dni wiec ciekawe jak to się potoczy

A c
Ja ci powiem ze kłuje mnie po lewej stronie ale zdarza się ze prawa się tez odezwie wczoraj wieczorem tez kłuło dłuższy moment rano obudziłam się do pracy mdłości ale wstałam wypiłam kawę i lepiej się zrobiło cycki tak jakby tez kłujący ból jakby je coś w dół ciągnęło No i powiększone do okresu jeszcze 5 dni wiec ciekawe jak to się potoczy

ja czuje po prawej stronie, a ginekolog powiedział ze zapłodnienie doszło w lewym jajniku ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry