Wytrzymałam do środy i dziś rano zobaczyłam dwie czerwone kreseczki na teście! Jestem mega szczęśliwa, i jak widać objawy mogą być na tak wczesnym etapieDopiero w środę ? Ja myślałam o poniedziałku![]()
Nie no zatruje, wytrzymam do środy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wytrzymałam do środy i dziś rano zobaczyłam dwie czerwone kreseczki na teście! Jestem mega szczęśliwa, i jak widać objawy mogą być na tak wczesnym etapieDopiero w środę ? Ja myślałam o poniedziałku![]()
Nie no zatruje, wytrzymam do środy![]()
Objawy, które opisujesz, są jak najbardziej ciążowe, ale też jak najbardziej typowe dla przesilenia jesiennego.
Są dziewczyny, które opisują, że niemalże od dnia stosunku już wiedziały, że są w ciąży, ale to wyjątki.
Niestety, żadna z nas nie napisze Ci nic innego niż CIERPLIWOŚCI - spróbuj zająć czymś myśli, żeby nie fiksować na jednej, bo lada moment zaczniesz się doszukiwać jeszcze innych objawów i się bardzo nakręcisz, a później rozczarowanie bardzo boli
Trzymam za Was kciuki!
Cześć dziewczyny. Nie wiem, czy już zeswirowalam czy nie. Potrzebuję porady. W sierpniu dość często współżyłam ze swoim narzeczonym. Od około roku staramy się o dziecko. U ginekologa byłam w czerwcu i po cytologii, wywiadzie i badaniu stwierdził że nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy się starali do skutku. Ostatni "okres" miałam między 8, a 14 września. Z tym, że był dużo mniej obfity niż zwykle. Nie miałam standardowych bólów brzucha. Przypominało to bardziej plamienie. Od tygodnia mam okropne mdłości rano i wieczorem najgorzej. Bóle brzucha w okolicy pępka. Jestem cały czas zmęczona i chętnie przesypialabym całe dnie. Mam w planach zrobienie testu, ale nie wiem czy w ogóle jest sens. Może któraś z Was miała takie objawy na początku ciąży?
Ja od kilku dni tez dziwnie się czuje boli mnie podbrzusze bardziej kłuje i jajniki często jest mi nie dobrze nie wiem co jest graneDziewczyny, czy któraś z Was miała bardzo wczesne objawy ciąży, już po tygodniu?
Staramy się z mężem i drugie dziecko, ostatnia miesiączkę miałam 20 sierpnia, w okresie płodnym uprawialiśmy sex kilka razy. Okres ten według kalendarzyka skończył się w niedziele. Od poniedziałku czuje się okropnie, mam straszne mdłości, jestem mega zmęczona i senna. Do tego boli mnie podbrzusze. Okres mam dostać 18 września, ale już chodzę po ścianach i zastanawiam się czy może się udało czy po prostu coś mi fiksuje. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!